Diari digital d'Andorra Bondia
El nou comitè executiu del Sindicat d’Ensenyament Públic.
El nou comitè executiu del Sindicat d’Ensenyament Públic.

Els afiliats del SEP aposten per dur a la Batllia l’afer del personal especial


Escrit per: 
M.S. / Foto: SEP

Els afiliats al Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) es decanten de forma majoritària per portar a la Batllia l’afer del personal de relació especial de l’anterior legislatura, en considerar que, en molts casos, portava a terme tasques que no els pertocava per llei. Així es va posar de manifest ahir en el transcurs de l’assemblea general del SEP, en què es va renovar el comitè executiu.
Precisament serà la nova junta qui haurà de prendre la decisió definitiva sobre aquesta qüestió i sotmetre-la a la votació dels afiliats en una assemblea extraordinària. D’aquesta manera ho van explicar ahir el secretari general sortint, David Garcia, i la nova secretària general de l’organització sindical, Anna Mundó. “Ens ho han deixat a nosaltres i ara ens hem d’estudiar els documents que s’han preparat, parlar amb l’advocat, parlar amb els altres sindicats interessats i evidentment convocar una junta extraordinària que proposarà el tema i que sigui una decisió en ferm per decidir què volen fer els nostres afiliats”, va assegurar Mundó, que va incidir que ara toca “fer el traspàs amb la junta anterior”. I és que per la nova dirigent del SEP, que vol esperar a veure també què decidiran el Sindicat del personal adscrit a l’Administració general (Sipaag) i el Col·lectiu de Funcionaris de la Policia d’Andorra (CFPA) en les assemblees respectives que faran a principis d’octubre, “hi ha molta informació i coses que s’han d’acabar de veure i explicar clarament perquè tothom tingui molt present quines són les conseqüències del que pot passar i quines etapes s’han de passar”.
En aquesta línia, la nova secretària general del SEP va avançar que es donarà continuïtat als projectes engegats, a la vegada que “ens posarem en contacte amb els altres sindicats, començarem a veure taules consultives i grups d’especialitats del cos d’educació i engegarem segurament molts grups de treball referents als grans temes d’educació com són els eventuals, salaris, carrera horitzontal i jubilacions, entre d’altres”.
Acompanyen a Mundó, Rubén Monter, com a secretari d’organització, Daniel Pérez, secretari de Finances, Eva Vilana i Sandra Ribolleda, com a secretàries administratives i Susagna Casimiro i Elòdia Giralt, com a secretàries executives.
Per la seva part, el secretari general sortint va fer una valoració molt positiva, ja que després de quatre anys de formar part del comitè executiu el SEP compta amb “un superàvit de 34.000 euros, ha augmentat el nombre d’afiliats i la participació és molt bona, i som el sindicat més gran del país”.

afiliats
SEP
aposten
Batllia
l'afer
personal
especial
dur
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic