Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment del curs organitzat per la Biblioteca Nacional d'Andorra.
Un moment del curs organitzat per la Biblioteca Nacional d'Andorra.

Els bibliotecaris es formen en tècniques d'avaluació


Escrit per: 
Agències / Foto: SFGA

Els bibliotecaris del país poden gaudir entre aquest dilluns i dimarts d'un curs que ha organitzat la Biblioteca Nacional d'Andorra i que porta per títol 'Gestió i avaluació de biblioteques'. La formació ha estat centrada en conèixer la terminologia, metodologia i tècniques d’avaluació en biblioteques i el desenvolupament de programes per tal d’implementar-los en els entorns de treball i va a càrrec de Toni Feliu, cap de la unitat d’Estadístiques i Qualitat de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

La Biblioteca Nacional d’Andorra (BNA) ha organitzat aquest dilluns i dimarts, per segon any consecutiu, un curs orientat als professionals del sector. La formació d'aquest any ha portat per títol 'Gestió i avaluació de biblioteques', i ha estat centrat en conèixer la terminologia, metodologia i tècniques d’avaluació en biblioteques i el desenvolupament de programes per tal d’implementar-los en els entorns de treball.

Aquesta formació, impulsada per la biblioteca a través del servei de formació a mida del Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, és impartida per Toni Feliu, cap de la unitat d’Estadístiques i Qualitat de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Tal com informen des de l'executiu, la biblioteca, complint amb una de les seves funcions, que és la de donar suport a les institucions bibliotecàries i culturals del país que ho requereixin, en àrees de la seva competència, promou aquest curs per tal de donar cobertura a una necessitat com la de la formació continuada en un àmbit com el de la gestió de la informació, que es troba en constant desenvolupament.

El curs, a més de ser un complement de formació continuada en l’àmbit de les ciències de la informació, també es converteix en un punt de trobada dels professionals de biblioteques d’àmbits ben diversos.

bibliotecaris
tècniques
avaluació
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic