Diari digital d'Andorra Bondia
Els promotors del complex de Borda Nova no descarten el parc aquàtic
Els promotors del complex de Borda Nova no descarten el parc aquàtic

Els promotors del complex de Borda Nova no descarten el parc aquàtic


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

La societat Aigua Parc SLU no ha descartat la construcció d’un parc aquàtic al complex que projecta construir als terrenys de Borda Nova, a Andorra la Vella. Amb tot, els promotors indiquen que a hores d’ara tot encara està a l’aire, i més concretament aquest espai lúdic, que “per nosaltres és un complement més”, va dir el representant legal de la societat, Lluís Suárez.

De fet, els impulsors de la iniciativa tenen diferents opcions possibles de projecte de negoci a sobre de la taula, entre els quals figura el parc aquàtic. Segons va exposar Suárez, després de preparar tots aquests estudis “ara ens hem donat un temps de reflexió per veure quina és la millor opció”. En aquest sentit va afirmar que es tracta d’un projecte d’envergadura, d’un nombre elevat de metres de sostre construït, i que requereix una inversió de “molts milions d’euros”. Per això va assenyalar que s’ha d’analitzar molt bé per estar “segurs que funciona”. 
Així, els impulsors del complex asseguren que la iniciativa no s’ha refredat i que el projecte segueix vigent. A més assenyalen que s’han donat de marge fins a finals d’estiu per prendre una decisió sobre què s’acabarà fent als terrenys ubicats al costat de l’avinguda Tarragona.

Vials
El que sí que avancen a bon ritme són les obres de construcció dels vials, els quals donaran sortida al carrer Terra Vella, avui sense sortida. La previsió és que aquests carrers ja estiguin enllestits a l’estiu. Això no voldrà dir que el pas es pugui obrir els propers mesos, ja que ara falta que el Govern porti a terme els treballs que permeten unir les noves vies amb les ja existents. Un d’aquests és la reforma de la rotonda de la Comella, una obra que, tal com va recordar Suárez, ja s’ha licitat.
Segons havien explicat els promotors fa un any, la inversió estimada que es preveia destinar a la materialització de tot l’edifici, inclosos els aparcaments, oscil·lava entre 70 i 80 milions d’euros. A banda de la possibilitat d’ubicar-hi un parc aquàtic indoor, una oferta adreçada a les famílies, també es va plantejar la creació d’un espai destinat a comerços, restauració i també residencial. Aleshores es va assenyalar que a la part alta s’hi ubicarien els pisos, entre uns 70 i 80, que encara es desconeixia si serien de lloguer o venda.

borda
nova
complex
aquàtic
Número de vots: 160
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic