Diari digital d'Andorra Bondia
Restauradors participants a les jornades de cuina d'hivern de la Massana.
Restauradors participants a les jornades de cuina d'hivern de la Massana.

Els restauradors massanencs fan un bon balanç de les jornades de cuina d’hivern


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú de la Massana

Els restauradors de la Massana han tancat les jornades de cuina d'hivern que s'han fet al llarg del mes de febrer amb una mitjana de més d'un centenar de menús venuts per cada restaurant participant. Així s'ha informat des del Comú de la Massana, des d'on s'ha destacat el bon balanç que en fan els establiments participants. “Després de catorze anys de campanyes per promocionar i posar en valor la gastronomia de la Massana, les jornades culinàries de la Massana Fogons ja s’han consolidat com un referent per al públic local i també atrauen als turistes, que cada cop busquen més experiències gastronòmiques”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Tot i que les jornades de cuina d’hivern ja s’han tancat, el menú calçots continua fins al mes d’abril. Es tracta d’un producte que està tenint una acollida excel·lent, indiquen des del Comú. De fet, alguns dels restauradors afirmen que estan tenint una temporada rècord. Mantenen el menú calçots els restaurants Cal Silvino, Borda Eulari, Émo-Hotel Palomé, l’Hort de Casa, la Minjadora del Sinquede, Don Piacere i Toc-Club Anyós Park.

Andorra
la Massana
cuina
jornades
hivern
calçots

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte