Diari digital d'Andorra Bondia
A través de les activitats aprendran el llenguatge de signes, el braille i altres mètodes, com resoldre dificultats amb les quals es poden trobar les persones sense sentits com la vista o l'oïda.
A través de les activitats aprendran el llenguatge de signes, el braille i altres mètodes, com resoldre dificultats amb les quals es poden trobar les persones sense sentits com la vista o l'oïda.
L'objectiu de les activitats d'enguany és que els participants descobreixin altres formes de viure el seu dia a dia sense algun dels cinc sentits.
L'objectiu de les activitats d'enguany és que els participants descobreixin altres formes de viure el seu dia a dia sense algun dels cinc sentits.

Encamp obre les inscripcions per les activitats d'estiu


Escrit per: 
Redacció / Fotos: Comú d'Encamp

El Comú d’Encamp ha obert avui les inscripcions per a les activitats d’estiu del Llaç d’Animació, de l’Àrea de Jovent i de l’Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa. Les activitats es desenvoluparan del 4 de juliol al 7 de setembre (en funció de les àrees) i s’emmarcaran en la temàtica dels sentits. Sota el lema Amb sentit, o sense, no et perdis l’estiu a Encamp!, els diferents espais d’infants i joves oferiran gimcanes silencioses, grans jocs a cegues, tallers sensorials, sortides i activitats a la natura, entre d’altres. 

L'objectiu de les activitats d'enguany és que els participants descobreixin altres formes de viure el seu dia a dia sense algun dels cinc sentits. A través de les activitats aprendran el llenguatge de signes, el braille i altres mètodes, com resoldre dificultats amb les quals es poden trobar les persones sense sentits com la vista o l'oïda. 

120 places per a les colònies dels Cortals  

Quant a les colònies tindran lloc com és habitual a l'alberg de la Baronia dels Cortals. L'activitat està destinada a infants i joves de 8 a 17 anys i hi haurà tres torns: el primer serà del 4 al 3 de juliol; el segon, del 18 al 27 de juliol i el tercer, de l'1 al 10 d'agost. La recepció dels participants es farà els dies 4 i 18 de juliol i l'1 d'agost a les 8.00 hores. Per cada torn hi ha una capacitat màxima de 40 places. El preu per torn és de 239,40 euros per als encampadans, 285,80 euros per als d'altres parròquies i 483,80 per als estrangers. En totes les modalitats hi ha un descompte del 10% per als usuaris del Llaç d'Animació, de l'Àrea de Jovent i de l'Espai Jove i per als posseïdors del Carnet Piolet o el Carnet Jove. A més, hi ha un descompte del 20% per a la inscripció d'un segon germà. Les inscripcions es poden fer a través del web comuencamp.ad, trucant al 732 700 o a través del correu electrònic pij@encamp.ad

Activitats del Llaç d’Animació i de l’Àrea de Jovent

Pel que fa a les activitats d'estiu del Llaç d'Animació (infants de 3 a 5 anys) i de l'Àrea de Jovent d'Encamp i del Pas de la Casa (de 6 a 11 anys) duraran deu setmanes i es faran del 4 de juliol al 7 de setembre cada dia de les 08.00 fins a les 20.00 hores a Encamp i de les 08.30 fins a les 20.00 hores al Pas de la Casa, menys el diumenge que seran de les 8.30 fins a les 19 hores. El preu per qualsevol de les dues activitats és de 77,80 euros per cada quatre dies i de 88,90 euros la setmana (cinc dies). En total, hi ha previstes 25 places per a les activitats del Llaç d'Animació d'Encamp i del Pas de la Casa, mentre que per a l'Àrea de Jovent es preveuen 75 places a Encamp i 20 al Pas de la Casa.

Ajuts per a activitats d'estiu per a famílies amb dificultats econòmiques

Des del Departament de Cultura i Afers Socials estan habilitades les prestacions socials necessàries per a aquelles famílies que per a poder inscriure els seus fills necessitin una ajuda per fer front a les quotes d'inscripció.

 

Andorra
Encamp
activitats
estiu
joves
infants
sentits
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic