Diari digital d'Andorra Bondia
El Comú d'Escaldes-Engordany.
El Comú d'Escaldes-Engordany.

Escaldes-Engordany adjudica la redacció de les obres de casa comuna pel 2,54% del cost total dels treballs


Escrit per: 
Agències/Foto: Comú d'Escaldes-Engordany

El Comú d'Escaldes-Engordany ha adjudicat a l'enginyer Javier Jiménez Tierno la redacció del projecte i direcció d'obra dels treballs de reforma de les plantes baixa, primera i segona de casa comuna. En aquest cas, l'enginyer s'haurà d'encarregar de les instal·lacions tècniques com són el cablejat, la xarxa, l'electricitat o la informàtica, entre d'altres, així com de l'adequació o modificació dels espais necessaris per acollir aquests serveis tècnics. Tal com surt publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, s'ha adjudicat la redacció a Jiménez per ser l'oferta més econòmica. A més, s'informa que els honoraris per l'enginyer seran del 2,54% del cost de l'obra.

D'altra banda, el Comú escaldenc també ha fet pública l'adjudicació definitiva dels treballs d'estabilització d'un talús a la zona Guem-Sacalma a l'empresa Desplom en ser la quina ha presentat l'oferta més econòmica. Així, l'import total de l'adjudicació és de 34.221,98 euros. Els treballs consisteixen en la restauració i consolidació del talús, què és de titularitat comunal i on es va produir una caiguda de runa sobre un terreny privat.

La tercera adjudicació fa referència al subministrament i a la col·locació de baranes de 100 metres lineals en diferents indrets de la parròquia a l'empresa Serralleria Industrial JJ per un import de 8.829 euros. A més, en el BOPA també surt publicada l'adjudicació definitiva a l'empresa Pirineu Inspecció i Control, en ser l'única que es va presentar, per als treballs de revisió dels ancoratges dels aparcaments Falgueró i Boïgues. Consisteixen en uns treballs corresponents a revisions periòdiques que es fan als ancoratges i tenen un cost de 10.382,08 euros.

Escaldes-Engordany
adjudica
redacció
obres
Casa Comuna
2
54%
cost
total
treballs
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic