Diari digital d'Andorra Bondia
Vista de les instal·lacions de l’Agora International School, a l’Aldosa de la Massana.
Vista de les instal·lacions de l’Agora International School, a l’Aldosa de la Massana.

Famílies insatisfetes amb el nivell de l’escola Agora durant el confinament


Escrit per: 
Meritxell Prat / FOTO: AISA
Un grup de famílies de l’Agora International School han fet públic el seu malestar perquè consideren que durant la crisi sanitària de la Covid-19 s’està perdent qualitat educativa i que el centre no està aplicant la corresponsabilitat que es demana, per exemple, des del Govern. Des del seu punt de vista, si no es pot garantir que es cursin totes les assignatures i en el nivell que toca, s’haurien d’aplicar descomptes a les quotes que paguen les famílies. A més, lamenten que des de la direcció no se’ls escolti ni tan sols per fer canvis en el dia a dia tenint present que ara són els pares “els que estem en la primera línia i sabem què funciona i què no”.
 
La directora de l’escola, Clara Pintat, va assegurar en canvi que s’està donant “el millor servei possible” donades les circumstàncies, que sempre hi ha hagut voluntat de mantenir una “comunicació fluida” i que estan oberts a dialogar amb les famílies que vulguin per poder adaptar-se, donar una solució i que “trobin un valor afegit a la quota que paguen pel servei que reben”.
 
Els pares amb qui ha pogut parlar el BonDia –que prefereixen mantenir-se en l’anonimat– exposen que els primers dies després del tancament pràcticament no es feien classes. Després de les primeres queixes la situació va millorar, especialment en els infants de primària. De mica en mica es van incrementar les hores de classe en línia i, de fet, un cop passades les vacances de Setmana Santa els infants de primària fan 23 hores a la setmana de classe. “Però per als nens de 4 anys, res. Fan tres classes. La resta, són documents per imprimir i fer-los a casa”, van indicar.
 
Davant d’aquesta situació l’escola ha accedit a aplicar un descompte del 60% per als inscrits a preescolar i d’un 40% per als infants d’educació infantil (P3, P4, P5). Per a la resta, res. “S’ha fet un descompte que considerem adequat. Entenem que és complicat fer educació online en els més petits. La presència física aporta una atenció assistencial que no l’aporta el virtual. Per aquest motiu hem reduït les quotes”, va remarcar la directora del centre, que va afegir que en el cas de primària “hem mirat de reformular els continguts per tenir més connexions live amb els nens i crec que amb la resposta estan contents. Com més grans, menys diferència hi ha entre l’online i el presencial”. Pintat considera que s’està donant el millor servei que poden vistes les circumstàncies, i “si algun pare encara així considera que no està rebent el que hauria de rebre, poden suspendre la quota. Hi ha pares d’infantil que ho han fet, deixant de pagar maig i juny i reprenent al setembre”. 
 
Les famílies també lamenten la càrrega de feina que els representa seguir el curs a distància, i assenyalen que “potser hi ha pares que no tenen disponibilitat, alguns no tenen la predisposició i altres no tenen la preparació ni les aptituds. I això està generant una gran diferència entre els nens”, entre els que poden seguir el ritme i els que no. “La qualitat de l’ensenyament va empitjorant”, van sentenciar. En aquest punt, des de l’escola s’ha informat que durant la primera quinzena de juliol, si la situació epidemiològica ho permet, “es continuarà l’horari lectiu de manera gratuïta, oferint continguts pedagògics sobretot de les matèries troncals per si algú s’ha quedat enrere”.
 
Els pares reiteren que la preocupació “principal” és l’educació dels seus fills i tot i reconèixer que l’escola “té coses bones i estem contents amb moletes coses, no és el cas de la gestió d’aquesta crisi”. “El focus principal de la queixa no és demanar una rebaixa de la quota, sinó que volem que es mantingui el nivell acadèmic i que pateixin el menor perjudici. Cal trobar l’equilibri”, van remarcar, tot insistint que “nosaltres som corresponsables i seguim pagant les quotes. Esperem que el col·legi s’hi equipari fent el màxim que poden fer”. Igualment demanen autocrítica i que s’admeti que no s’ha fet tot bé.
 
Pintat va assegurar que “d’autocrítica fem la que faci falta”, són conscients que “hem de donar un bon servei, diferenciat, perquè l’escola pública a Andorra és de gran qualitat. Per tant, encara hem d’esmerçar més esforços perquè els pares creguin que val la pena pagar aquest servei”, i va deixar clar que “no volem perjudicar l’educació dels infants”, remarcant que “volem aprofitar i malgrat les circumstàncies, anar avançant i donar les competències i habilitats que toquen perquè cada edat és important”.
Agora International School
coronavirus
Comentaris: 53

Comentaris

Doncs la resta de pares estem encantats amb el servei online de les classes i la implicació dels professors. Entenent que aquest tipus de servei pels nens d’infantil és complicat ja que requereix més implicació dels pares però primaria i secundaria està sent exel.lent.
Our children are part of the Primaria section of Agora and we are grateful to the school and its staff for the way the handled this crisis. Academic level is maintained and our children are extremely satisfied with the system the school had created. We feel the the staff had done an amazing work with the material and attention our children are receiving. Over all it's very impressive! Yes, our children need our help from time to time, but isn't it what parenting is all about?
No estic d’acord amb aquest article. Els meus fills són a l’Ágora i trobo que el servei que s’ofereix és excel·lent. Com a mare estic cansada de les crítiques que es fan a l’escola Ágora. Només són mentides. Els meus nebots es troben en altres sistemes educatius, per la qual cosa puc comparar, res a veure. Deixeu en pau les persones que treballen molt per aquesta escola i mireu les altres escoles ...Hi han moltes famílies molt contentes i és la gran majoria. PROU MENTIDES
Bones, soc el pare de 3 nens que estan a l'Agora International School d'Andorra, en concret dos a 1er de Primària i un a 4art de Primària. M'agradaria donar el meu parer doncs estic bastant en desacord amb alguns comentaris formulats en l'article. Sense ànims d'entrar en polèmica, entenc que alguns pares estiguin desbordats doncs estem en una situació inèdita en les nostres vides però crec que precisament per això, l'esforç que ha fet el col·legi per continuar la seva tasca educativa diàriament és encomiable. En concret els meus fills estan fent 4 classes diàries matinals (online) amb assignatures troncals (llengües, matemàtiques, ciències, etc) i 2 a la tarda (música, educació física, art, escacs, etc...). Els professors estan sempre allà ajudant i esforçant-se pels nens. Que més puc demanar??? Repeteixo que entenc que tot això exigeix un esforç als pares doncs has d'estar a sobre dels nens sobretot dels més petits però crec que l'adaptació que ha fet el col·legi és excel·lent i està intentant que es mantingui el nivell acadèmic tot i que, repeteixo, donada la situació, és molt difícil. Em sembla que la gent hauria de ser més comprensiva amb l'actual situació i valorar una mica més la feina i l'esforç de la gent. Atentament. Dídac
Com a família que porta als seus fills a l’Agora International Andorra, volem expresar el nostre desacord amb la publicació d’avui. Si bé és cert que preescolar i infantil son etapes en les que el contacte directe amb els nens es fa imprescindible, a primaria i secundària els nens ja son molt mes autònoms (o ho haurien de ser) i s’han adaptat molt bé a aquesta nova situació. Els continguts s’estàn donant i evaluant, els nens (en el nostre cas) estàn treballant motivats i estàn aprenent molt, no entenem aquest article... ens trobem en una situació que ningú hagués imaginat fa uns mesos, no obstant, l’escola es va avançar i va preparar als nens pel que podia venir. Nosaltres volem agraïr a mestres, tutors i direcció la voluntat i dedicació que han tingut en aquests mesos. En el nostre cas, sempre hem tingut recolzament immediat en el moment en que ha aparegut qualsevol dubte o problema. No es pot demanar mes...
Totalment en desacord amb la queixa formulada al diari. Nosaltres tenim els nens a 4 i 6 de Primària , i felicitem a l’ Agora pel nivell educatiu i la preparació que tenen amb l’ aplicació on-line . Estan seguint el temari perfectament, amb classes ben programades i estructurades. La implicació dels professors és excel·lent i això es reflexa en els nens, que estan passant aquest confinament motivats i amb ganes de treballar i connectar-se.
Pues discrepo la opinión reflejada en el artículo. Soy padre de tres hijos de niveles de primaria , secundaria y bachillerato y desde el prime día la atención académico fue total y la implicación del profesorado ejemplar, a pesar de la dificultad. Mis hijos siguen el ritmo de las clases con su trabajo diario y no conozco ningún centro en que se realice mejor trabajo que este. Si hay críticas, me parecen muy injustas en este caso y alejadas de la realidad.
Soc mare de dos nens alumnes de l’escola àgora, un a sisè de primària i l’altre a tercer de ESO. He de dir que des-de el mateix dilluns dia 16 de març a les 9h del mati els nens estaven connectats amb seus professors i avançant el temari que els hi correspon. Es cert que a mesura que han anat transcorren els dies les classes han millorat mes. Pero no comparteixo l’opinió dels pares de l’article. Animo a l’escola a seguir així, vist la situació que estem vivint no podem estar mes satisfets. Olga
Me quedo impactado con este artículo. Mis propios sobrinos están en la etapa de Infantil y tanto desde guarderia como hasta 5 años tienen tutorias todos los dias, clases virtuales en idiomas y trabajo diario. Tambien cuentan con talleres los fines de semana y durante la semana santa han tenido mas talleres y mas tutorias. No soy docente soy simplemente padre y creo que deberíamos valorar el esfuerzo de todas y cada una de las y los profesores del centro y la capacidad creativa que tienen a la hora de estar dando un servicio online con niños tan pequeños.
No soc pare de cap alumne d'aquesta escola peró aixo va pels que es queixen del sintema educatiu que han triat pels seus fills: SI NO ESTAS CONTENT, AGAFA ELS TEUS FILLS I ELS INSCRIUS EN UN ALTRE SISTEMA EDUCATIU QUE A ANDORRA EN TENIM PER TRIAR!! AIXO SI QUAN TOT TORNI A LA NORMALITAT QUEDAR ALLA ON SIGUIS, NO TORNIS PERQUE LA GENT AIXI ES TOXICA!!
I am very happy with the on-line classes offered by the teachers of the Early Years department at Agora. My child has sufficient work and live online classes in English, Spanish and French. The teachers have been working very hard to give the children varied classes during this difficult time.
No estoy de acuerdo con el articulo. Agora ha sido el unico colegio en estar a la altura de homeschooling desde el dia 1 del confinamiento. Tenemos 3 ninos en Agora y el plan de homeschooling nos funciona, nos da rutina, y vemos a nuestros hijos progresando.
Els meus fills estan a infantil I a primària a l'escola Àgora. Només puc dir que és un article fora de lloc, i ple de mentides i obvietats: cada matí les tutores es connecten per explicar la feina i parlar amb pares i alumnes, es donen opcions per aquells pares que no puguin imprimir amb una gran varietat d'activitats, els professors estan disponibles en tot moment (inclús et contesten fora d'horari escolar i en cap de setmana), durant les vacances de setmana Santa també hi va haver connexions per veure i continuar motivant als infants,... On està publicat tot això? Aquest article no parla per la majoria de pares de l'escola! Valorem enormement la professionalitat, dedicació i humanitat dels docents i direcció!
Soy madre de una hija en la escuela infantil de Ágora. Mi agradecimiento a todos los profesores por la gran labor que están realizando, y caso omiso a este artículo, no tiene nada que ver con la realidad. Han escuchado siempre a los padres y a nuestras necesidades, por lo que es incomprensible que haya padres que se dediquen a ir al periódico en lugar de hablar con los profesores o con la Sra. Pintat, para proponer mejoras. Si tan descontentos estan, la oferta educativa de Andorra es muy grande, nadie los obliga a estar aquí.
Bastant lamentable que es critiqui la gran tasca que fan tots els professors de l’escola. Tots ens hem hagut d’adaptar a la nova situació en un temps rècord, alumnes, pares i professors). No ha estat fàcil per ningú però l’educació online es va posar en marxa l’endemà d’haver-se decretat el confinament. La càrrega de feina de tot el professorat s’ha vist duplicada en el millor dels casos, però s’ha continuat endavant buscant noves formes de transmetre el coneixement. Es manté l’horari lectiu que es duia a terme a les classes presencials i els professors són igual o més accessibles per als alumnes i els pares. S’entén que hi pugui haver diferències a l’hora de dur a terme la feina, com a qualsevol altre empresa en aquests moments, però en cap cas hi ha hagut una davallada de la qualitat acadèmica y humana del professorat.
Bon dia, el artículo me parece una gran falta de respeto hacia unos alumnos (mis hijos entre ellos) que están realizando un gran esfuerzo en conjunto con sus profesores que en tiempo récord se han formado y están impartiendo sus clases en el horario lectivo completo de 9 a 16:30.La implicación de la dirección, los profesores y los alumnos ha sido desde el primer momento extraordinaria y no puede despreciarse el trabajo de los chicos de esta manera y tampoco el de los profesionales del centro. Si la reclamación es económica que se indique a título personal, no sirve el anonimato, pues la práctica totalidad de padres que hablamos estamos muy satisfechos con la respuesta humana y tecnológica del centro. A la periodista, indicarle que hay que contrastar opiniones antes de tirar por tierra el trabajo de los alumnos y profesores. Eso es hacer periodismo.
Sembla mentida que surti un article així després de tot el que fa aquesta escola i l’esforç que està demostrant el personal docent. Tinc els meus fills a Primària i puc assegurar que estan rebent una formació acadèmica com la copa d’un pi. Els mestres estan molt pels nostres fills, preparant material i classes adients a la situació que s’està vivint en aquests moments. Segueixen la programació i les activitats com si estiguessin a l’escola i, el més important, els nens SUPER contents i motivats. Poques escoles escolten als pares com aquesta: quan alguna cosa no funciona es mira de canviar el més ràpid possible. Sabeu el problema més gros? Hi ha pares que no podran estar pels seus fills però...n’hi ha molts més que tampoc en tenen ganes. Prou de mentir sobre una escola digna d’exemple!! ÀNIMS AGORA I FELICITATS PER LA FEINA FETA!!!
No estic en absolut d’acord. Considero que les classes online que s’imparteixen son d’un molt bon nivell, el professorat esta implicat i els nens estan molt contents. Els professors realitzen una exel.lent tasca i l’organitzacio es perfecta.
Formo part de l'equip de l'escola i m'emociona llegir els comentaris dels nostres pares. Personalment, sóc conscient de les dificultats afegides de moltes famílies en aquesta complicada situació però, el que si conec de primera mà, és la dedicació i l'esforç titànic dels meus companys (molts d'ells també pares) per oferir als nostres nens la millor educació i el millor servei a totes les famílies. Estem treballant al 200 % i assumint tasques que, de vegades, estan molt més enllà de les nostres atribucions però conscients que ara és l'hora de fer pinya i superar aquesta situació plegats. Potser hi ha gent que no considera prou tota la feina que fem i si és així, ho lamento profundament i se n'haurà de parlar, però del que no en tinc cap dubte és de la implicació titànica i de les capacitats de tots els meus companys. Espero que ben aviat puguem tornar tots a l'escola. Us enyoro. I la meva gratitud a tots els que heu donat la cara per nosaltres, dóna gust tenir-vos a casa.
M'agradaria deixar constància que estem satisfets amb l'educació que estan rebent els nostres fills, òbviament hi ha coses sempre a millorar però ens vam queixar de la quota i ens la van baixar, vam demanar classes online i ens les van donar a més tenir tallers inclús pel cap de setmana i ens ho ha ofert l'equipo docent sense que ho demanessin. Demanaria més respecte per les famílies que sí que estem satisfetes i per l'equip docent proper i afectuós que està treballant igual o més que quan estem a l'escola.
Som pares de dues alumnes del'Agora i estem en total desacord amb l'article que ens sembla desafortunat i mal intencionat. Justament dies abans d'haver de tancar l'escola, ja van començar els protocols pels alumnes per poder seguir les classes des de casa en cas d'haver de tancar. Per aquest motiu, el dia 16 de març.a les 9h van començar les classes sense cap problema. Considerem que des de l'Agora s'està donant un servei excel·lent als alumnes. Ho hem comentat amb diversos pares d'aquest i altres centres, i probablement l'escola Agora està donant el millor servei de tot el país. Per tant, considerem que potser els pares als que es refereix l'article el que busquen és una rebaixa de la quota. Aprofitem per agrair a l'Agora i el seu professorat l'excel.lent servei que estan donant.
M'agradaria deixar constància que estem satisfets amb l'educació que estan rebent els nostres fills, òbviament hi ha coses sempre a millorar però ens vam queixar de la quota i ens la van baixar, vam demanar classes online i ens les van donar a més tenir tallers inclús pel cap de setmana i ens ho ha ofert l'equipo docent sense que ho demanessin. Demanaria més respecte per les famílies que sí que estem satisfetes i per l'equip docent proper i afectuós que està treballant igual o més que quan estem a l'escola.
Es una pena que un periódico como el Bondia no ofrezca información contrastada. Con 2 hijas en el colegio, en primaria y Eso, no tengo más que palabras de agradecimiento para todos los profesores y el equipo directivo. Ni un solo niño sin atención. Ni uno! Los profesores estuvieron formándose con antelación ante la posibilidad de un confinamiento, aprovechando las sinergias del grupo Nace, y los alumnos de primaria y Eso salieron del colegio con instrucciones de cómo se iban a realizar las clases online desde casa. Desde el primer día se han mantenido intactos los horarios y la escuela está dando la programación normal para que los alumnos no pierdan el trimestre, manteniendo incluso las clases de refuerzo y tareas adaptadas para aquellos alumnos que lo necesitan. Creo que hay pocos colegios en Andorra con esta implicación! Así que sólo puedo daros las gracias profesores, gracias por hacer que esto sea fácil y que los niños sigan tan motivados como el primer día! Esperamos poder reencontrarnos pronto con esta gran família que formamos el colegio!
Tenim un nen a sisè de primària a l’escola i en el nostre cas no estem d’acord amb la publicació del Bondia,perquè segons la nostre experiència viscuda des-de el confinament per nosaltres es tot el contrari. En aquesta escola des-de el primer dia de confinament els nens han estat tenint clase tots els dies amb l’horari de sempre i hem pogut comprovar que els professors es preocupen per a que els alumnes no perdin el ritme del curs. Estem molt agraïts a l’escola i en especial a tots els professors de la manera que s’han pogut organitzar per poguer tirar endevant des-de el primer dia aquest nou sistema educatiu. Ànims a tots.
És una pena que el diari Bondia publiqui informació, com aquesta, per res contrastada. Com a mare de dues nenes a l’escola, a Primària i Eso, em costa que els professors de l’Àgora es van estar preparant amb anticipació pel probable confinament, aprofitant les sinergies d’altres escoles del grup Nace a altres països. Els nens van arribar de l’escola sabent perfectament com es treballaria des de casa amb els Ipads, i des del primer dia tot va funcionar perfectament! D’aquesta manera els nostres fills han pogut seguirvamb l’horari habitual, no perden el trimestre i segueixen tan motivats com el primer dia! Fins i tot es segueixen donant les classes de reforç i facilitant material adaptat a aquells alumnes que ho necessiten! Així que només puc fervque donar les gràcies a tot el professorat de l’escola. Esperem veure-us ben aviat!
Jo també estic en desacord amb aquest article. ÉS UN ARTICLE MOLT DESAFORTUNAT, INJUST I IRRESPONSABLE. 1) El nivel d'exigència, implicació i professionalitat en les classes On LINe tant de primaria com secundaria es EXCEL.LENT. He pogut sentir com els mestres dels meus fills treballen, com s'organitzen i com es dirigeixen als alumnes amb rigor i respecte, amabiltat i carinyo, alegria... és MARAVELLOS. DONA GUST COMPTAR AMB MESTRES AIXÍ. 2) EN el moment del confinement, el nostre cole ja estava preparat per donar les classes ONLINE. AIxò si és una súper NOTICIA! 3) El nostre cole, la Direcció i els mestres m'han demostrat capacitat d'adaptació, flexibilitat i ganes d'escoltar-nos. Davant de qualsevol situació hauriem de tenir una mica mes de contenció i paciència per arribar a la sol.lució. PER AQUEST MOTIU VULL FELICITAR A L'ESCOLA, A TOTS ELS MESTRES I A LA DIRECCIÓ: PER A NOSALTRES TENIU TOTA LA NOSTRA ADMIRACIÓ, CONFIANÇA I RESPECTE. GRÀCIES A LA VOSTRA FEINA I AL VOSTRE SABER FER, ELS NOSTRES FILLS ESTÀN APRENENT MOLT, ELS VEIG MOLT MÉS AUTONOMS I AMB IL.LUSIO, AMB MOLTES GANES DE RESOLDRE ELS PETITS PROBLEMES QUE PODEN SORGIR AMB UN SISTEMA ELECTRÒNIC. PENSO QUE EN EL FUTUR SEREU PER ELS NOSTRES FILLS UN EXEMPLE A SEGUIR. MOLTES GRÂCIES AGORA I MESTRES PER EL VOSTRE COMPROMIS... NO ENS DESPISTEM DELS NOSTRES OBJECTIUS I CONTINUEM TREBALLANT COM HO ESTEM FENT.
Som un grup de alumnes del agora i parlo per tots que estem tots molt contents en com s'ha seguit el nostre plan educatiu, i com s'han seguit avançan les clases. Estem en contra de aquesta noticia ha que s'ha mirat el que han dit uns quants pares i no han tingut en conte el conjunt del col•legi. Trobem que no es una noticia correcta
Primerament el nostre agraïment a l'escola Àgora per la gestió que estan realitzant actualment, la manera de treballar online amb els nostres fills i la gran vocació i professionalitat de tot el professorat. Els nostres fills estan treballant molt motivats i implicats, s'estan seguint els continguts acadèmics sense cap problema ... què més es pot demanar? Res ... Tota la resta són ganes de perjudicar a un col·legi que està resolent la situació de manera exemplar i surt molt beneficiari si es compara amb la resta de col·legis. El problema és que les notícies es tergiversen en aquest país, com sempre hi ha massa enveja ...
Bona tarda, Com a personal docent vull mostrar la meva disconformitat en la informació publicada. S'estan impartint tant els continguts com les competències pertinents a cada curs. Dada la situació actual i el procés d'adaptació a les noves plataformes de treball (fer classe a distància mai serà com una classe presencial) ha pogut haver-hi adaptacions o petites modificacions, però l'educació de l'alumnat en cap cas ha estat retallada o reduida (fet que no tots els centres del país ho poden afirmar). Així mateix, vull agraïr tots els comentaris de suport publicats i fer-los extensibles tant a companys com a les famílies de la comunitat educativa.
Soc estudiant de l’agorra des de fa dos anys i tant ara online com presencial l’agorra em dona la millor educació que podria demanar. Tot aixo son mentides.
Nosaltres tenim 3 nens a la escola Ágora INTERNATIONAL i estan seguint tot l'horari escolar per teams i funciona perfectament. Estem molt contentes la veritat. Els que no estiguin contents tenen 3 sistemes públics per canviar els seus fills a Andorra.
Hola sóc estudiant del agorra i volia dir que aquest es articles son tot mentides. Estic super content de com m’estan formant tant abans presencial com ara online. Doncs no us ho creieu no es veritat, l’agorra es una gran escola.
M'ha cridat l'atenció el nombre de comentaris que ha suscitat aquest article. Semblaria que els "indignats" o bé s'han posat d'acord d'una manera sorprenent o bé han estat motivats a opinar en una direcció. I dit això, voldria proposar a tothom llegir l'article sencer. Si ho fan, podran comprovar que, com no podia ser d'altra manera, s'ha donat veu a la direcció del centre.
També podria semblar que hi ha una especial Motivación per anar en contra d’aquesta escola ja que recurrentment hi surten articles en contra. Em sembla que no ha estat prou contrastada aquesta notícia i la prova és la cuantitat de comentaris “ d’indignats”. Siguem seriosos si us plau!!!
SR. /SRA. RVIVES.... DIR-LI QUE QUALSEVOL PARE DE L'AGORA QUE LLEGEIXI AQUESTA "NOTICIA" TE DRET A DONAR LA SEVA OPINIÓ, FALTARIA MES! LA VERITAT ES QUE NO CAL LLEGIR UNA SEGONA VEGADA L'ARTICLE PER DETECTAR QUE EL TITOL I L' ENFOC DE LA NOTICIA ÉS SINISTRE: ES PERCEP UNA CLARA INTENCIONALITAT A PERJUDICAR LA IMATGE DEL CENTRE PER UNA SUPOSADA MANCA DE CAPACITAT DEL COLE DE RESOLDRE PROBLEMES, QUAN EN REALITAT HI HA COMUNICACIÓ, PROPOSTES I SOLUCIONS A SITUACIONS PARTICULARS, GENERALS, FLEXIBILITAT.. QUE MÉS ES POT DEMANAR AL COLE? DESPRES DE TOT EL QUE ESTÀ PASSANT.. PENSO QUE A ANDORRA ENS HEM DE FER FORTS A TOTS ELS NIVELLS I NO DEBILATAR-NOS AMB GELOSIES.. GRÂCIES AGORA PER ESTAR PREPARAT ;)) ANIMS I ENDEVANT!
SR. /SRA. RVIVES.... DIR-LI QUE QUALSEVOL PARE DE L'AGORA QUE LLEGEIXI AQUESTA "NOTICIA" TE DRET A DONAR LA SEVA OPINIÓ, FALTARIA MES! LA VERITAT ES QUE NO CAL LLEGIR UNA SEGONA VEGADA L'ARTICLE PER DETECTAR QUE EL TITOL I L' ENFOC DE LA NOTICIA ÉS SINISTRE: ES PERCEP UNA CLARA INTENCIONALITAT A PERJUDICAR LA IMATGE I LA REPUTACIO DEL CENTRE PER UNA SUPOSADA MANCA DE CAPACITAT DEL COLE DE RESOLDRE PROBLEMES, QUAN EN REALITAT HI HA COMUNICACIÓ, PROPOSTES I SOLUCIONS A SITUACIONS PARTICULARS, GENERALS, FLEXIBILITAT.. QUE MÉS ES POT DEMANAR ALCOLE? DESPRES DE TOT EL QUE ESTÀ PASSANT.. PENSO QUE HEM DE SER FORTS A TOTS ELS NIVELLS I NO DEBILATAR-NOS AMB GELOSIES.. GRÂCIES AGORA PER ESTAR PREPARAT ;)) ANIMS I ENDEVANT!
Mis dos hijas mayores cursan sus estudios en secundaria y después de leer este artículo, quiero trasmitir públicamente mi apoyo, respeto y agradecimiento a todos sus profesores por la gran labor que están haciendo con las clases impartidas on line.
Considero que este artículo falta a la verdad y además desde el anonimato de padres que pueden o no estar de acuerdo, pero no creo que haga falta desacreditar en un diario a nuestro Colegio que hace un gran esfuerzo en los tiempos difíciles que estamos atravesando para estar a la altura de las circunstancias y sin duda alguna que lo están logrando con creces. Lo considero una falta de respeto a alumnos y profesores que desde que comenzó el confinamiento no se han perdido una sola hora de clases, haciendo un gran esfuerzo y con la implicación de todos. Puedo entender que en los cursos de los más pequeños sea complicado y exija a los padres implicarse más y que todos tenemos preocupaciones y falta de tiempo pero convengamos también que todos deberían saber entender la dificultad que esta situación tiene implícita, pero lo que no se puede negar es el trabajo y la entrega de todos los que forman parte del Àgora. Como familia del colegio aseguro con total conocimiento que desde el primer día que comenzó el confinamiento nuestro hijo está cursando exactamente el mismo horario con los profesores on line, tarea complicada y sin embargo llevada a cabo de manera excepcional, me consta que hay detrás muchas horas de trabajo incluso preparándose antes de que llegara esta situación del Covid-19 y quiero aprovechar este espacio para agradecerlo públicamente. Muchas gracias a todos y muchos ánimos tienen el respeto y el apoyo de padres y alumnos. Realmente la gente debería de ser más comprensiva y solidaria con esta situación. Gracias Àgora International Andorra.
Soy padre de un alumno del Agora y, en mi opinión, la respuesta que ha dado el colegio a esta situación excepcional ha sido excelente. El nivel de la enseñanza, la rápida adaptación a la nueva situación así como el esfuerzo de los profesores ha sido impecable.
No cal afegir mes!!! rectificar és de savis senyors del Bon Día
Buenas tardes, soy Carlos Moreno, profesor del colegio y padre de tres niños en tres etapas diferentes. Ante una situación de este calibre era difícil adelantarse a las circunstancias, sin embargo durante las dos semanas anteriores al confinamiento los profesores nos formamos en la nueva plataforma en horarios que no perjudicasen el normal funcionamiento, y lo hicimos de buen grado pues era por el bien de nuestros alumnos. Desde el miso día de inicio del confinamiento nos conectamos con nuestros alumnos en el horario lectivo normal. Tuvimos que adaptarnos para mantener el nivel académico y mantener la tensión de trabajo y esfuerzo de nuestros alumnos, cuya respuesta fue y es, extraordinaria, y el artículo, cuyo titular es infame, desprecia el trabajo de los chicos y chicas, sus horas presenciales con los profesores, sus trabajos, lecturas, actividades de deporte, arte, música, ajedrez, sus exámenes de matemáticas y sus comentarios de texto, también los análisis de filosofía, los balances de economía,etc. No, no es justo que el periodismo no busque verdad, no es justo que pocas opiniones se transformen en afirmaciones absolutas, no es justo no dar valor a lo complejo de dar clase sin relajarse, no es justo que las presentaciones, trabajos, exámenes y aportaciones de los alumnos queden escondidas bajo la sospecha y la mentira. A los padres, mil gracias por los comentarios, A mis compañeros, la enhorabuena por su profesionalidad. Al personal de secretaría y administración, ánimo a su trabajo constante.A los alumnos, valoramos vuestro esfuerzo. A la dirección, gracias por su apoyo, y a quien firma el artículo...que se reencuentre lo antes posible con la verdadera esencia de periodismo.
Estamos muy conformes como padres con la educación que están recibiendo nuestros hijos en Ágora. Mi hija debido al confinamiento tuvo episodios de Estrés y el colegio y su gabinete psicológico se han comportado a la altura! El sistema de educación virtual es correcto y valoramos la rápida organización del colegio y la profesionalidad y vocación de sus profesores.
Que estrany, jo tinc tres fills matriculats a l’Agora, dos en perimària i un en maternal. Haig de dir que mai he tingut cap problema amb les classes online des del primer dia del confinament, alguns dels meus fills han tingut fins i tot examens... tothom tè dret a pronunciar-se i a queixar-se, però a la vista està que són la immensa minoria. La sort que tenim a Andorra es que tenim molts col.legis, en hi ha per triar!
Soc mare de tres alumnes de Agora, dos d’ells cursen 3r i 5è de primària i el tercer està a maternal. Dir que des del primer dia del confinament l’escola há impartit classes online, complint amb les materies i horaris, fins i tot maternal, tot i sapiguen el dificil que es fer classes online a nens de 4 anys. Tothom tè llibertat per expressar-se i estar o no content amb l’escola. Una de les coses bones que tè el nostre país són la quantitat d’escoles repartides per totes les parròquies, de ben segur que aquests pares descontents trobaràn l’escola que millor s’adapti a les seves nencessitats.
Quiero manifestar mi absoluto rechazo por un artículo tendencioso, carente del menor rigor periodístico exigible y contrafactual. Es deplorable que se utilicen tribunas públicas con fines espurios para realizar afirmaciones insidiosas y derogatorias sobre realidades que se desconocen. Tales afirmaciones constituyen una falta de respeto a toda la comunidad educativa que formamos el colegio Ágora International Andorra y muy particularmente desprecia, injustamente, los esfuerzos de la Dirección y el profesorado para adaptarse a la situación tan compleja que atravesamos. Igualmente, desmerece el trabajo del alumnado y de sus familias para mantener un ritmo de aprendizaje intenso y completo durante este tiempo de cuarentena. La educación y progresión de los alumnos se ha mantenido en circunstancias muy difíciles y el desempeño general ha ido mejorando progresivamente. Los alumnos están en contacto continuo con sus profesores que siguen su trabajo y su evolución de forma personalizada y los acompañan en su proceso de aprendizaje. Si tienen un mínimo sentido crítico respecto a su propio trabajo espero que sepan retractarse en honor a la verdad.
Dedicar tot un article a una situació que, com s’està veient a través dels comentaris, és com a molt residual i en cap cas representativa, sense contrastar-ho amb altres pares que, en la immensa majoria estan plenaments satisfets amb la gestió de l’actual crisi de l’escola Agora International Andorra, resulta molt xocant i decebedor. Sí, s’ha donat veu a la Direcció que ha pogut respondre, però amb aquest titular i aquesta notícia s’ha fet mal a la imatge d’una escola que s’ha esforçat per anticipar-se i adaptar-se de la millor manera possible. Com a mare de dos nens de primària, lamento aquesta notícia i només tinc elogis cap a tot l’equip docent i directiu. Em va sobtar la rapidesa amb la que es van preparar els professors, els nens, les eines i la metodologia per estar a punt quan a Europa i a Andorra aquesta crisi encara no ens afectava de forma directa. Un cop iniciades les classes, es van anar adaptant per fer-ho fàcil per a nens i pares, amb una implicació, un esforç i una disponibilitat per part dels professors molt lloable, i sense descuidar cap assignatura. Es trist per a ells que tot el que en resulti sigui aquesta publicació. Un titular just hagués estat “El col.legi Agora International és un model d’èxit durant la crisi del COVID-19” i el contingut hagués pogut relatar com la immensa majoria dels pares aplaudien el sistema triat i la gestió duta a terme per tot l’equip. Una rectificació seria molt apreciada, en honor a la veritat.
Muy buenas noches, soy Cèsar Echegoyen y tengo dos hijos cursando estudios en Ágora. Me resulta realmente sorprendente el artículo publicado en Bon Dia . Y me resulta sorprendente, por la falta de verdad que hay en él. A veces, comprobar la realidad cuesta poco, quizá algo de esfuerzo e interés. Somos conscientes, sin embargo , que las buenas noticias , no son noticias. Mi opinión personal , si le interesa, es que Ágora está desempeñando un trabajo sencillamente extraordinario. Debo decirle que ante una situación de Pandemia global sin precedentes, el colegio está manteniendo el rigor educativo que se merecen nuestros hijos. Ahora , más que nunca, notamos la implicación del colegio en nuestros hogares, y lo más importante, nuestros hijos son felices en una situación para nada fácil. Como docente de la Universitat de Barcelona, solo me queda decirle que ojalá pudiera ofrecer a mis alumnos lo que le están proporcionando a mis hijos. Muchas gracias Ágora , un abrazo.
Com a pare de tres fills a Agora, només puc afegir-me a la tònica general dels comentaris escrits. Exemplar el desplegament de la "tele-escola". De 10. Sorpren moltíssim l'article, i la imatge que deixa de l'escola indigna als qui hem vist l'esforç realitzat per part d'alumnes i professors. Animo a la direcció de l'escola i el seu excel·lent professorat a seguir en aquesta línia, i al diari bon dia a contrastar si els missatges escrits son sincers o manipulats per poder rectificar la notícia si ho creuen escaient.
No estoy de acuerdo con esta noticia, tengo dos hijas, una en primaria y otra en maternal, y estamos muy contentos y satisfechos con las clases online que están partiendo y la dedicación y la preocupación que tienen por el estado de mis hijas, no entiendo cómo pueden publicar una noticia de estas características.
Sóc mare de dos nens inscrits a Agora, la gran fa 5è de primaria i des del primer moment ha fet les classes online amb la mateixa intensitat que si estigués a classe, té deures, fan examens,... i la implicació i dedicació dels professors no pot ser millor. El nen està fent EDI4 (P4) i què voleu d’un nen de 4 anys... els professors fan tot el possible sempre disponibles per a tot el que necessitem i entre tots estem gestionant aquesta crisi de la millor manera.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic