Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la presentació de les Jornades de cuina d'hivern.
Un moment de la presentació de les Jornades de cuina d'hivern.

Fins a 12 restaurants participen a les Jornades de cuina d'hivern de la Massana


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú de la Massana

Coincidint amb l’entrada en vigor de les noves mesures, que eliminen les restriccions d’aforament als restaurants, la Massana dona avui el tret de sortida a les Jornades de cuina d'hivern, emmarcades dins el programa la Massana Fogons sota el qual el Comú porta a terme diverses campanyes al llarg de l’any per posar en valor la gastronomia local, que compten amb la participació de dotze restaurants, el mateix nombre que l'any passat.

“La nostra parròquia té un enorme potencial a nivell gastronòmic i aquestes jornades serveixen per posar en valor els nostres restaurants”, ha assegurat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, que ha fet un agraïment als restauradors pel gran esforç que estan fent per fer uns menús de qualitat i més tenint en compte els problemes de personal que estan patint. Garrallà també ha destacat que les Jornades d’hivern tenen sempre una gran acceptació entre els turistes però que també atrauen molt públic local.

Pel que fa als ingredients dels menús, estan centrats en els productes de temporada i de proximitat, amb plats com el trinxat, l’escudella o diferents carns, que, tradicionalment, és el producte estrella del mes de febrer. No obstant, també hi ha altres ingredients, com el bacallà, el peix més característic dels territoris de muntanya, per les facilitats de conservació.

Xavier Fernández, responsable d’un dels establiments participants, destaca sobretot la gran varietat de menús per escollir, des de plats senzills a receptes molt elaborades. Per tant, anima a tothom a provar diverses de les propostes dels restaurants massanencs.

Participen a les Jornades de Cuina d’Hivern, que s'allargaran fins el 28 de febrer, els establiments Angelo la Masana, Carroi Abba Xalet Suites Hotel, Hostal Palanques, Molí dels Fanals, Borda Raubert, Surf Arinsal, Gustus, Sentro’20, Coll de la Botella, Louis XV-Hotel Diana Parc, Tequilando i Versió Original. Les Jornades inclouen també tasts de vins, a càrrec de MGI Gastronòmic i la promoció dels productors locals com Formatgeria Casa Raubert, Cervesa Alpha, el Pastador i Xocland.

Igual que en anteriors edicions els comensals podran gaudir també del Menú calçots, que s'allargarà fins a l'abril i que enguany ha passat de quatre a set propostes amb la participació de Cal Silvino, Borda Eulari, Émo-Hotel Palomé, l’Hort de Casa, la Minjadora del Sinquede, Don Piacere i Toc-Club Anyós Park. 

Fins´
12 restaurants
participen
Jornades de cuina d'hivern
Massana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte