Diari digital d'Andorra Bondia
Gairebé 4.000 sancions per excés de velocitat, entre el 27 de gener i el 9 d'abrilGairebé 4.000 sancions per excés de velocitat, entre el 27 de gener i el 9 d'abril
Gairebé 4.000 sancions per excés de velocitat, entre el 27 de gener i el 9 d'abrilGairebé 4.000 sancions per excés de velocitat, entre el 27 de gener i el 9 d'abril

Gairebé 4.000 sancions per excés de velocitat, entre el 27 de gener i el 9 d'abril


Escrit per: 
Agències

El cos de policia ha realitzat, entre el 27 de gener a les 7 hores i el 9 d'abril a les 19 hores, una campanya temàtica preventiva de circulació, durant la qual s'han imposat un total de 3.987 sancions, de les quals 3.955 han estat per excedir la velocitat màxima permesa. Segons informa la policia en un comunicat, les següents infraccions més comeses, molt per darrere de les de velocitat, han estat no respectar els senyals prohibitius i les indicacions dels semàfors. La campanya tenia com a objectiu "sensibilitzar i corregir el comportament imprudent de certs conductors en carreteres interurbanes i secundàries situades en l'extraradi de les diferents parròquies, a fi de reduir la sinistralitat". La majoria de sancions han estat per circular a una velocitat que excedia la permesa: 3.955.

No respectar la indicació d'un semàfor ha comportat 11 sancions. No respectar els senyals prohibitius i la senyalització horitzontal de la calçada ha estat sancionat 9 i 8 vegades, respectivament. De la resta de comportaments al volant que ha calgut multar hi ha, amb una sanció, una conducció temerària que pogués causar perill a persones o coses, no cedir el pas en una intersecció als vehicles que tenen preferència, un avançament indegut i no respectar algun dels senyals d'obligació.

policia
sancions
velocitat

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

La meva pregunta és: aquests conductor son només andorrans, i si no són andorrans com pensa el govern fer notificar els conductors estrangers? La veritat ja està bé d'aguantar les maniobres imprudents de conductors que sovint venen al principat i els coneixen tan bé com qualsevol habitant, està bé d'escoltar el ''JO NO SOC D'AQUÍ'' com si anessin perduts pel mom, està bé de veure com realitzen infraccions davant d'agents de Circulació i de Policia sense que els aturin i els sancionin. És ridícul el Codí de Circulació que tenim axis com les corresponents sancions econòmiques, no és hora d'una reforma. Si nosaltres quan anem als paisos veins anem amb cura, perquè la més petita no serà d'uns 20 €, aquí som el ''HAZME REIR'', fins i tot vaig poder llegir en blogs, com poder fer infraccions a Andorra i no pagar. Molt maca la notícia però quan veus ala carrer les coses que veig jo axis com molts ciutadans, aquesta notícia es falsa.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte