Diari digital d'Andorra Bondia
L'assemblea es va celebrar de manera telemàtica dimarts passat.
L'assemblea es va celebrar de manera telemàtica dimarts passat.

Galobardas repeteix com a president de l'AGIA i la comissió d'urbanisme s'amplia amb la taula d'habitatge


Escrit per: 
Redacció/Foto: AGIA

Prop d'un centenar de col·legiats van participar aquest dimarts en la primera assemblea general ordinària de l'AGIA celebrada de forma telemàtica. Així, malgrat totes les excepcionalitats i dificultats que imposa l'actual situació sanitària, la reunió es va desenvolupar amb total normalitat, fins al punt d'assolir un record de participació, sumant l'assistència presencial i delegada de tots els col·legiats, segons han informat en un comunicat.

Pel que fa als punts de l'ordre del dia, l'assemblea va servir per aprovar la nova junta del col·legi i també per nomenar els nous presidents de les comissions. En aquest sentit, es va aprovar l'única candidatura presentada, que manté un gruix important de membres de l'anterior junta i inclou tres nous vocals ( els col·legiats Gerard Casellas, Raquel Majoral i Jordi Marticella). Així, Jordi Galobardas repeteix com a president, i l'acompanyen Jordi Ribó, vicepresident, Sandra Cano, secretària, Joan Baucis, tresorer, i com a vocals Gerard Casellas, Raquel Majoral i Jordi Marticella. 

Quant a les comissions, un dels fets més destacables és que s'amplia la comissió d'Urbanisme afegint la Taula d'habitatge. Pel que fa a la comissió d'administració de finques, es canvia de president, nomenant com a nou responsable al col·legiat Gerard Casellas. 

assemblea
galobardas
urbanisme
Taula d'habitatge
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic