Diari digital d'Andorra Bondia
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.
La Setmana de la diversitat cultural va arrencar dilluns i es va clausurar ahir a la plaça Guillemó de la capital.

Gastronomia tradicional per tancar la Setmana amb bon regust


Escrit per: 
Agències

Sota un cel amenaçador de pluja, que finalment a la tarda va acabar aigualint la festa, curiosos i fidels es van acostar dissabte fins a la plaça Guillemó per gaudir de la tercera edició de la mostra gastronòmica La diversitat a taula. L'esdeveniment, emmarcat en la 9a edició de la Setmana de la diversitat cultural, va apropar als residents del país plats típics de fins a onze països diferents.

Entres espècies, postres temptadors i plats plens de calories, a les paradetes més concorregudes hi havia àpats tradicionals de Rússia, l'Índia, l'Equador i Filipines amb pastissos i les hayacas equatorianes. També plats estrangers però àmpliament coneguts com el guacamole, els rotllets de primavera, el ceviche o el pernil extremeny han tret el nas a la mostra gastronòmica.

“Donar a conèixer les especialitats de cada una de les diferents comunitats de residents que hi ha al país”, argumentava cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, que va visitar els paradistes i va fer un bon balanç de la proposta d'enguany. A part de la gastronomia, la plaça Guillemó també va recollir mostres de folklore tradicional i va destacar la participació activa dels castellers d'Andorra i els gegants de la parròquia.

La mostra ha servit per posar el punt final a la novena edició de la Setmana de la diversitat cultural que ha permès celebrar més d'una vintena d'activitats al llarg dels set dies de la setmana. Entre les novetats d'enguany n'ha destacat el passeig poètic que s'ha fet a l'avinguda Riberaygua. L'acte de cloenda tindrà lloc aquesta tarda al vestíbul del Centre Cultural de la Llacuna amb un concert en honor a la diversitat a càrrec de l'Orfeó Andorrà.

Andorra
Setmana de la diversitat
plaça Guillemó
gastronomia
Número de vots: 210
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic