Diari digital d'Andorra Bondia
Les pistes de Grandvalira.
Les pistes de Grandvalira.

Grandvalira obté una doble certificació com a espai segur contra la Covid-19


Escrit per: 
Redacció/Foto: Grandvalira

Grandvalira ha superat dues auditories de certificació com a espai segur contra la Covid-19. Concretament, ha obtingut la certificació 'Global Safe Site' de Bureau Veritas i també la 'Biological Risk Control' d'OCA Goobal, convertint-se així en la primera estació d'esquí que assoleix aquest títol, segons ha informat el camp de neu. El domini ha treballat des de l'inici de la pandèmia amb Bureau Veritas per obtenir el seu segell, que verifica la correcta implantació de les mesures preventives de seguretat vinculades a les persones, processos i adequació de les instal·lacions davant de la pandèmia. El 'Global Safe Site' té com a objectiu garantir la seguretat, tant en l'ús de les instal·lacions com dels mateixos professionals que hi treballen.

El personal auditor de l'entitat ha elaborat una auditoria documental en primera instància i una verificació 'in situ' de manera exhaustiva sobre el control de l'aforament i la correcta adaptació de les instal·lacions, d'acord amb les exigències sanitàries preventives requerides davant la crisi sanitària. Tot això, complint amb les exigències de l'OMS.

De fet, Grandvalira ha optat per una doble certificació amb el referencial 'Biological Risk Control', que garanteix que l'entitat compleix amb les mesures de prevenció i control davant de la transmissió de malalties causades per agents biològics. Aquest referencial ofereix màxima seguretat a empleats, proveïdors i usuaris de l'estació, per poder desenvolupar les seves activitats laborals o lúdiques de manera protegida.

Per a l'obtenció de la certificació s'ha demostrat una correcta anàlisi dels riscos biològics i uns protocols d'actuació que redueixen al màxim aquests riscos. Aquests protocols, units a un pla de contingència, aporten evidències per assegurar l'inici de les activitats de l'estació i la reducció del risc de contagi.

Per la seva banda, Ordino Arcalís va ser la primera estació en disposar del segell 'Global Safe Site' gràcies a la preparació de la temporada d'activitats d'estiu, que segueix vigent per a la temporada d'hivern. Aquesta certificació de seguretat s'estendrà a tots els establiments de la vall d'Ordino per donar garanties als turistes i també als clients.

Grandvalira
obté
doble
certificació
Espai
segur
contra
Covid-19

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

el dinero lo hace todo

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte