Diari digital d'Andorra Bondia
Un dels carrers del Pas de la Casa.
Un dels carrers del Pas de la Casa.

Inpub estudia contractar seguretat privada per al Pas durant l’hivern


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: BonDia

La Iniciativa Publicitària (Inpub) del Pas de la Casa està estudiant la possibilitat de contractar seguretat privada durant la temporada d’hivern. Segons va explicar el president de l’associació empresarial, Jean-Jacques Carrié, la intenció és assegurar una presència als carrers en l’època en què es registra una elevada afluència de grups a la població encampadana per prevenir possibles aldarulls. Carrié va remarcar que això és només, ara per ara, una idea i que abans de tirar-ho endavant s’haurà de comptar amb el vistiplau del Comú i del Govern, amb qui caldrà coordinar-se.
Aquesta opció s’està valorant arran del treball que s’està portant a terme al si de la Taula transversal per a la millora de l’oci nocturn. El president d’Inpub explica que la voluntat del sector privat és ajudar a mantenir la convivència. En aquest sentit, va recordar que els grups d’universitaris que es desplacen al Pas de la Casa en certs moments de l’hivern aporten “molts diners” en un període “molt fluix”. És per això que, des de l’entitat, s’aposta per cercar l’equilibri entre l’arribada d’aquest públic, que és celebrada pels comerciants del nucli, i l’evolució del Pas de la Casa cap a un perfil de client més familiar,  així com assegurar la convivència amb els veïns. La seguretat seria finançada íntegrament per Inpub.
Per altra banda, l’associació empresarial segueix treballant en l’organització del Gran mercat de les oportunitats, que tindrà lloc entre el 29 de juny i l’1 de juliol. En aquesta ocasió, i per donar a conèixer l’esdeveniment a França, l’emissora Pyrénées FM estarà present el 30 de juny al Pas de la Casa, des d’on emetrà un programa. També s’oferirà un sorteig de lots de productes. Per altra banda, es destinaran quasi 3.000 euros a diverses accions de promoció a través d’NRJ. Així mateix, s’està treballant per tancar al trànsit l’avinguda d’Encamp durant el mercat.

Inpub
seguretat privada
contractar
Pas
hivern
estudia
Número de vots: 443
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic