Diari digital d'Andorra Bondia
Els panells fan èmfasi en el vessant formatiu, educatiu i de transmissió de valors.
Els panells fan èmfasi en el vessant formatiu, educatiu i de transmissió de valors.

Instal·lació de panells amb consells adreçats al públic i als esportistes


Escrit per: 
Redacció/Foto: A.S.U.

El servei municipal d’esports de la Seu d’Urgell ha posat a les instal·lacions esportives de la ciutat, on habitualment es fan les competicions de base dels clubs locals (camp de futbol Emili Vicente, poliesportiu municipal i palau d’esports) uns panells on s’exposen un seguit de pautes de comportament adreçades al públic, especialment als pares i mares dels esportistes.

En aquest recull de recomanacions o normes es fa incís en la necessitat de gaudir de l’esport de formació de manera educada, cívica i responsable, i de centrar-se en el vessant formatiu, educatiu i de transmissió de valors de l’esport. El servei d’esports ja va incloure en les bases reguladores per l’atorgament de subvencions als clubs esportius aprovades aquest any, un punt que incloïa l’obligació que les entitats esportives de la ciutat vetllessin pel bon comportament del públic i seguidors en les competicions esportives dels seus equips. A aquest interès i inquietud de la regidoria d’esports s’hi ha sumat la proposta i petició de l’Escola de Futbol Orgèl·lia d’exposar un cartell que contingui un recull de normes de comportament destinades als seguidors dels seus equips.

El servei d’esports ha recollit aquesta petició tot ampliant-la, instal·lant-les a tots els equipaments esportius on es fan cada setmana competicions de base i incloent els clubs esportius protagonistes. Els panells instal·lats tenen un disseny uniforme, atractiu i adaptat a cada instal·lació i als clubs que les fan servir habitualment.

instal·lació
panells
consells
públic
esportistes
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic