Diari digital d'Andorra Bondia
La plaça al costat de la Seu de la Justícia.
La plaça al costat de la Seu de la Justícia.

Intervenció a la façana d’un dels blocs dels Serradells per filtracions


Escrit per: 
M. S. C. / Foto: Facundo Santana

El Comú d’Andorra la Vella durà a terme unes obres de reparació de la façana i la coberta del bloc central del centre esportiu dels Serradells per acabar amb les filtracions d’aigua. Els treballs se centraran en les terrasses que hi ha a la segona, tercera i quarta planta de l’edifici que alberga la recepció, els vestidors, el gimnàs i les sales de fitness i les cobertes planes de la cinquena planta. 

Segons va explicar el conseller d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, a les terrasses no s’hi ha fet mai cap manteniment i pel que fa a la coberta també requereix impermeabilització. Aprofitant la intervenció, també es rehabilitaran els aplacats de les parets exteriors d’aquest edifici per assegurar que s’acaba amb les humitats. “Ara fa falta una impermeabilització important per preservar l’edifici”, va assenyalar el conseller d’Esports.

Cabanes va explicar que “no és res de greu” però sí que va voler constatar que quan no es fa el manteniment que cal en un edifici després cal realitzar intervencions més importants. Per aquesta obra, el Comú té prevista una partida de 200.000 euros, tot i que el conseller va apuntar que caldrà veure quant puja finalment un cop s’adjudiqui. Ara tot just s’ha convocat el concurs i els treballs s’haurien de realitzar durant la primavera i l’estiu. La intenció és que puguin estar enllestits abans de l’inici de la temporada, el mes de setembre, tot i que la intervenció és exterior i no afectarà el funcionament del centre. 

El conseller d’Esports i Joventut va lamentar que les corporacions anteriors a Demòcrates “no es van preocupar en general dels edificis” públics i que a les instal·lacions esportives dels Serradells i l’Estadi Comunal “no s’hi ha fet mai res”. És per això que va exposar que “en quatre anys s’ha de reformar el que no s’ha fet en 30 o 40”. Cabanes va remarcar que són instal·lacions que han donat molt servei i que cal mantenir-les perquè ho continuïn fent. El seu objectiu és deixar a finals d’aquest mandat les infraestructures esportives “el més al dia possible”.

Instal·lació de mobiliari urbà a la plaça de la Seu de la Justícia

Gràcies al conveni signat amb el Govern, el Comú d’Andorra la Vella instal·larà bancs i jardineres a la plaça adjacent a la Seu de la Justícia per destinar-la a una zona de repòs per al veïnat. El conveni preveu que la cessió de l’espai al Comú serà temporal i gratuïta, i tindrà caràcter indefinit mentre el Govern no hagi de construir en aquest solar. L’acord també fixa que només podrà ser destinat a plaça pública i que en cas de voler-ne fer un altre ús caldrà sol·licitar-ho al Govern.

intervenció
façana
blocs
serradells
filtracions
Comentaris: 1

Comentaris

Deixeu de malbaratar diners als serradells sino despres no sou capaços de cobrar el que val

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic