Diari digital d'Andorra Bondia
Una de les senyalitzacions dels itineraris escolars a Encamp.
Una de les senyalitzacions dels itineraris escolars a Encamp.

Itineraris especials per a l'entarda i sortida de les escoles a Encamp


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú d'Encamp

El Comú d’Encamp ha senyalitzat uns itineraris especials per a realitzar un circuit unidireccional en els carrers d’accés als centres escolars de maternal i primera ensenyança, per seguir-los en el moment de l’entrada i sortida de les escoles, com a mesura per evitar aglomeracions de familiars a la porta de les escoles i evitar la propagació de la Covid-19, segons ha informat la corporació parroquial.  

Concretament a l’escola francesa s’ha senyalitzat el carrer de les Escoles i el carrer René Baulard, per tal que els alumnes i familiars circulin sempre per la vorera dreta per evitar encreuaments i alhora s’han indicat dues zones (sobre el pont i a l’antic quiosc) per esperar durant l’entrada i la sortida i evitar aglomeracions a la porta. 

A l’escola andorrana s’ha senyalitzat el carrer del Pedral i s’habilitaran tres zones d’espera per als familiars d’acord amb els punts d’entrada i sortida segons el cicle educatiu. Els familiars dels alumnes de primer i segon cicle tindran la zona a partir de la rampa de l’aparcament i la vorera del davant, maternal a la zona més propera a la porta principal i tercer cicle a la vorera de la part superior del carrer. 

Des de les direccions de les escoles i el Comú s’ha senyalitzat amb cartells durant tot el recorregut, s’ha preparat un plànol i un vídeo explicatiu amb les recomanacions a seguir per part de les famílies. 

El servei de circulació del Comú informarà a les famílies i s’encarregarà de col·locar les tanques perimetrals per indicar el circuit marcat i de regular el trànsit que, en aquesta franja horària, està limitat i amb accés restringit als veïns, o als abonats a l’aparcament del Complex.  

Des l'administració parroquial i els centres escolars s’agraeix la col·laboració a tots els familiars i alumnes per seguir les indicacions i aconseguir evitar aglomeracions i encreuaments innecessaris en el moment de l’entrada i sortida de les escoles.

itineraris
especials
l'entarda
sortida
escoles
Encamp
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic