Diari digital d'Andorra Bondia
La caça de l’isard tindrà lloc de l’11 al 18 de setembre
La caça de l’isard tindrà lloc de l’11 al 18 de setembre

La caça de l’isard tindrà lloc de l’11 al 18 de setembre


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

La Setmana de caça de l’isard se celebrarà entre l’11 i el 18 de setembre, segons va informar ahir el ministre portaveu, que va precisar que el Govern va aprovar l’ordre ministerial corresponent així com el període de sol·licitud i pagament de les llicències. A més, enguany, amb l’objectiu de simplificar i agilitzar la tramitació de les llicències de caça, establert en el reglament regulador del carnet de caçador i del carnet de pescador, s’ha modificat el capítol segon del reglament de gestió i caça de l’isard.
Entre els canvis més significatius de la regulació de la Setmana de la caça de l’isard, Cinca va destacar l’establiment de tres períodes diferenciats, un per sol·licitar les llicències i efectuar el pagament a través de l’e-Tràmits o presencialment (de l’11 al 25 de juliol); un període hàbil per constituir les colles que es farà a través de l’e-Tràmits i el període per recollir les anelles de captura. Una altra novetat és l’obligació de portar el carnet de caçador i el comprovant de constitució de la colla per practicar la caça. Les tarifes per a la temporada de caça de l’isard són de 52,35 euros per a la llicència estàndard, de 26,18 euros per als jubilats o menors de 18 anys, i de 411,01 euros per a estrangers no residents.
Quant a l’import de la quota de soci de la Federació Andorrana de Caça per a la temporada 2016-2017, va quedar fixat en 23,20 euros per a andorrans i residents, i en 11,60 euros per a andorrans i residents majors de 65 anys o menors de divuit.

Setmana de caça de l'isard
caça
pesca
llicències
anelles
colles
Número de vots: 293
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic