Diari digital d'Andorra Bondia
El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol.
El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol.

La Cambra forma 'online' quasi 2.000 usuaris en un mes


Escrit per: 
Redacció / Foto: BonDia

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra ha continuat donant serveis d’assessorament empresarial i formació als seus usuaris adaptant-se a l’excepcionalitat del moment de confinament que ve donat per la crisi sanitària. La voluntat de l’entitat és mantenir en actiu els serveis i la qualitat dels mateixos amb continguts específics i de més valor afegit per als usuaris.

En aquest sentit, ha transformat a online un dels pilars bàsics de la seva activitat, la formació. En el decurs del mes de confinament s’han fet un total de 7 webinars que han acollit 1.937 usuaris. Destaca l’assistència virtual de 770 persones en el darrer seminari sobre el Projecte de llei i el segon paquet de mesures excepcionals per la pandèmia de SARS-COV-2 a càrrec de l’empresa Crowe Alfa Capital. La intenció de la Cambra és mantenir aquesta línia de formació online mentre duri el temps de confinament. Així, es duran a terme dues sessions de webinars a la setmana, concretament els dimarts i els dijous.

Des de l'entitat s'ha assenyalat, mitjançant un comunicat que la resposta del públic ha estat molt favorable i per tant la voluntat és treballar per cobrir les expectatives dels usuaris donant nous continguts d’interès general durant aquest període. Les properes sessions programades són sobre ‘Comunicació corporativa en temps de crisi’, el proper dimarts 21 d’abril, a les 11 h, i anirà a càrrec de Josep M. Brugués, consultor i formador a OPCIÓ Recursos humans en comunicació corporativa. La següent, amb el títol ‘Innovació 360º, ara més que mai’, tindrà lloc el 23 d’abril, a les 16h i estarà impartida per Elisa Fité d’Opció RRHH i Sílvia Cunill d’Innovand.

D'altra banda es va informar que per mantenir l'activitat durant aquest període, la setmana del 23 de març es va habilitar un servei específic d’assessorament empresarial a través del telèfon 80 92 82 per donar resposta, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, a tots aquells dubtes relacionats amb la Llei de Mesures Excepcionals per la situació d’Emergència Sanitària causada pel Coronavirus SARS-CoV-2. La Cambra va considerar indispensable oferir un acompanyament professionalitzat, de forma complementària a les fonts oficials, per ajudar a orientar les empreses davant la incertesa generada per aquesta situació i per resoldre dubtes concrets a l’hora de plantejar-se quines mesures econòmiques previstes en la llei podien adoptar.

La tipologia dels dubtes i la inquietud en general que les empreses presentaven abans que la Cambra posés en funcionament el servei, va fer que l’entitat es decantés per estructurar un servei basat en una atenció totalment personalitzada. En paraules de Pilar Escaler, directora de la Cambra: “Hem articulat aquesta línia telefònica per dedicar el temps necessari a les persones que truquen amb l’objectiu d’ ajudar-les a entendre les mesures i a fer d’intermediaris en el que precisin. Hem posat al capdavant del servei la responsable de l’àrea d’assessorament empresarial de la Cambra per professionalitzar al màxim l’atenció i per donar explicacions en l’àmbit legal”.

El servei d’assessorament empresarial continuarà operatiu a través del 80 92 82 per ampliar informació relativa a la Llei Òmnibus 2, un cop estigui publicada al BOPA.
 

Andorra
cambra
formacio
online
comerç
escaler
webinar
assessorament
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic