Diari digital d'Andorra Bondia
Dues treballadores eventuals del Comú d'Andorra la Vella.
Dues treballadores eventuals del Comú d'Andorra la Vella.

La capital obre la convocatòria per contractar 155 eventuals per a l'estiu


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

El Comú d'Andorra la Vella ha obert el termini per contractar 155 places eventuals per a l'estiu adreçades als joves de la parròquia, una xifra molt similar a la de l'any passat i l'anterior, quan es van incrementar les places per donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia i, també, amb la voluntat de contribuir a la reactivació econòmica. Concretament, es convoquen 54 places d'informadors turístics i de carrer, 62 de monitors per a les activitats esportives, 23 de monitors per als espais de lleure i sis per al servei de Joventut, a més de 10 auxiliars per donar suport al servei de Medi Ambient.

Els llocs de treball que ofereix el departament de Promoció Turística i Comercial estan adreçats als joves que vulguin donar-la a conèixer als turistes i atendre les seves necessitats. També fan enquestes entre els visitants per recollir la seva visió del país i la parròquia i conèixer quins punts cal millorar. Entre el mig centenar de places n'hi ha de diferent tipologia. 40 són per exercir d'informadors de carrer i l'edat exigida per participar en el concurs és dels 16 als 22 anys (cal que s'hagin complert els 16 anys abans de la data d'inici de la contractació). També hi ha un parell de places de responsables de grup, adreçades a joves d'entre 23 i 26 anys. A més, s'ofereixen 10 places d'informadors turístics, 1 de guia turístic i 1 altre de guia de muntanya. En aquest cas cal que els aspirants hagin complert els 18 anys abans de l'inici de la contractació.

D'altra banda, el departament d'Esports posa a disposició dels joves 62 places de monitor d'activitats esportives per dur a terme l'educació esportiva i física dels infants inscrits a les activitats esportives d'estiu del Comú. Igualment, el departament de Social obre 23 places per a monitors de les activitats de lleure que s'organitzen a la Ludoteca de Santa Coloma i al Casal d'infants del Llamp, també per als mesos de juliol, agost i principi de setembre, i el departament de Joventut obre sis places de monitors també per cobrir la seva oferta d'estiu. En tots tres casos s'hi poden presentar joves fins als 25 anys.

Finalment, el servei de Medi Ambient posa a disposició deu places d'auxiliar, que s'adrecen a nois i noies d'entre 18 i 25 anys. Les persones interessades a ocupar una d'aquestes places s'hauran d'adreçar al departament de Recursos Humans del comú d'Andorra la Vella. Tota la documentació i requisits de les respectives convocatòries, així com les sol·licituds, es poden descarregar a través de la web del Comú. També es poden fer arribar a l'edifici comunal de Prat de la Creu tota la documentació i requisits de les respectives convocatòries. Les sol·licituds hauran de presentar-se, degudament omplertes, signades i complementades amb tota la documentació demanada, abans de les 15 hores de l'1 d'abril.

capital
obre
convocatòria
contractar
155
eventuals
estiu
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic