Diari digital d'Andorra Bondia
La Caixa Andorrana de Seguretat Social.
La Caixa Andorrana de Seguretat Social.

La CASS gestiona 1.318 baixes laborals per aïllament o detecció de la Covid-19


Escrit per: 
Redacció

La Caixa Andorrana de Seguretat Social ha gestionat fins ara, amb col·laboració amb el ministeri de Salut, fins a 1.318 baixes laborals per aïllament o detecció de la Covid-19.

Així s'explica en el comunicat fet públic avui després de la reunió del consell d'administració de la parapública en què s'ha fet una valoració de la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19. En aquest sentit, des del consell es "valora molt positivament" i s'"agraeix al personal de la CASS l’esforç realitzat durant l’emergència sanitària per continuar oferint un servei òptim, adaptant-se en cada moment a les necessitats dels afiliats".

Quant a les 1.318 baixes, 529 casos corresponen a persones diagnosticades de Covid-19, 247 a aïllaments de persones amb patologies de risc i 542
a persones a qui s'ha aillat en haver estat en contacte amb algun malalat.

Així mateix, des del consell d'administració de la parapública s'ha informat que s'ha mantingut el servei d’atenció presencial pels tràmits que no es
poden realitzar de manera telemàtica, i que en aquest moment s’atenen entre 100 i 150 usuaris al dia de manera presencial. També s'ha reforçat l'atenció telefònica, que ha registrats pics de 1.000 trucades diàries, a la vegada que s'han realien línia.

També s’ha desenvolupat l’eina telemàtica d’accés i sol·licitud d’ajuts a empresaris i compte propi, s'ha treballat en el desenvolupament de la segona llei de mesures urgents, on s’incorporen les prestacions per suspensió d’activitat d’assalariats i compte propi que estarà actiu durant el mes de maig i s'ha avançat el pagament de les pensions al dia 24 de cada mes.

D'altra banda, la reunió ha servit també per aprovar la licitació d’un concurs públic nacional per la contractació d’un sistema de gestió de torns, cites prèvies i agendes compartides. 

cass
gestiona
baixes
laborals
aïllament
Covid-19
detecció
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic