Diari digital d'Andorra Bondia
Les dependències de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.
Les dependències de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

La CASS insta els assegurats a fer tràmits de forma telemàtica


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

Arran de les cues d'usuaris que s'han format els darrers dies per accedir a les dependències de la Caixa Andorrana de Seguretat (CASS), la parapública ha fet públic un comunicat per recordar que molts dels tràmits que els ciutadans fan de forma presencial es poden fer a través de la web de la CASS i es pot evitar així haver de desplaçar-se a les oficines.

En aquest sentit, la CASS ha rematcat que les persones assalariades amb suspensió de la jornada laboral i que vulguin demanar l’extracte d’ingressos per obtenir una rebaixa del seu lloguer d’habitatge ho poden fer per aquest mitjà.

Des de la parapública s'ha destacat que més de 35.000 assegurats ja tenen accés PIN amb la web de la CASS, i s'ha recordat als assegurats que vulguin obtenir aquest accés que ho poden demanar a les oficines de la CASS o enviant la sol·licitud corresponent (https://www.cass.ad/sites/default/files/tramits/DLFE-712.pdf) i un document d’identitat escanejat a cau@cass.ad.

Entre els tràmits que es poden portar a terme des de la web hi ha l'obtenció dels extractes de punts de vellesa, els formularis de desplaçament de vacances, els volants mèdics, l'assignació o modificació del metge referent, la consulta de pagaments de prestacions, la sol·licitud de certificats i la modificació de dades d’assegurat, entre d'altres.

cass
insta
assegurats
Tràmits
Forma
telemàtica
Comentaris: 1

Comentaris

Per uns tràmits amb el departaments de drets socials de la Generalitat de Catalunya necessito un certificat on s'acrediti que sóc receptor d'una prestació econòmica per part de la CASS.En aquest certificat haurà de constar el tipus de prestació, la data d'efectes econòmics , l'import total anual brut i el nombre de pagaments indicant si són 12 o14 pagues . Esperant la seva resposta s'acomiada de vostes . Joan Sans

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic