Diari digital d'Andorra Bondia
Carme Moles.
Carme Moles.

La CASS renova Carme Moles com a defensora de l’afiliat


Escrit per: 
Redacció / FOTO: J.G.

La CASS va renovar Carme Moles com a defensora de l’afiliat. El concurs obert per a la contractació d’un professional que assumís aquesta tasca es va tancar amb la validació de l’única proposta realitzada per l’actual titular del càrrec. El consell d’administració va valorar molt positivament les tasques fetes fins al moment per Moles i va aprovar un nou mandat d’un any.

El defensor de l’afiliat és un òrgan consultiu del consell d’administració encarregat d’analitzar les reclamacions i les queixes de les persones assegurades, dels empresaris, dels prestadors de serveis de salut i dels empleats de la CASS derivats de les seves relacions amb la parapública. El defensor informa, després d’aquesta anàlisi, les persones interessades així com el consell d’administració de la pertinença o no de la reclamació o queixa presentada. Així mateix, es tracta d’una figura que exerceix la seva funció amb neutralitat, independència i imparcialitat, tenint en compte el context propi de cada usuari, i respectant la confidencialitat de les dades, van recordar des de la CASS.
El consell d’administració de la CASS també va aprovar la proposta de la comissió de Medicaments d’alta Complexitat d’incloure a la cartera de serveis els medicaments Evolocumab i Alirocumab pel tractament de la hipercolesterolèmia.

Carme Moles
defensora de l'afiliat
cass
defensor de l'afiliat
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic