Diari digital d'Andorra Bondia
La planta baixa de la CASS, buida, en una imatge d'arxiu.
La planta baixa de la CASS, buida, en una imatge d'arxiu.

La CASS suspèn l'atenció presencial i aconsella realitzar els tràmits 'on line'


Escrit per: 
Redacció

Seguint les recomanacions del Govern d’Andorra, la CASS posa en marxa una sèrie d’accions per prevenir la propagació del Coronavirus entre els seus usuaris i treballadors. En aquest sentit s’han adoptat les següents mesures:

-Es demana als assegurats que tots els tràmits que es poden realitzar online es facin per aquest mitjà. Recordem que els assegurats que tinguin PIN de la CASS o Certificat Electrònic Nacional poden demanar online formularis de desplaçament i volants mèdics, així com consultar els darrers pagaments de prestacions i extractes de punts i ingressos.

Les empreses també poden realitzar la majoria de tràmits a través del certificat digital. Excepcionalment es tramitaran les demandes de volants i formularis per correu electrònic.

-Pels tràmits que no es puguin realitzar online, es podrà omplir les diferents sol·licituds de tràmit a la pàgina www.cass.ad/tramits. Aquest tràmits s’hauran d’omplir i enviar per correu electrònic amb signatura digital a la corresponent àrea, o deixar físicament a la bústia de la CASS amb la còpia del document d’identitat.

-No hi haurà servei d’informació presencial i les consultes s’hauran de realitzar per telèfon al número 870870 i per correu electrònic. Es poden obtenir els correus de les diferents àrees a www.cass.ad/contacte.
-Es limita l’aforament físic a les diferents plantes de la CASS i es recomana demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic.

-L’horari d’atenció a la CASS a partir de dilluns dia 16 de març serà de 8h00 a 14h30.

La CASS també ha posat en marxa un protocol de teletreball per garantir la
continuïtat del servei d’atenció als usuaris.

Andorra
cass
on line
coronavirus
Covid-19
Comentaris: 3

Comentaris

El día 19 tengo que renovar la baja, como debo hacerlo?
saman acabat al fulls del terce pagado y al nasasitu per ana a la farmacia
com puc ranuba al terce pagado

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic