Diari digital d'Andorra Bondia
La marca Andorra es presentarà el proper dia 5 de març.
La marca Andorra es presentarà el proper dia 5 de març.

La CEA fa una enquesta per triar la idea central de la marca Andorra


Escrit per: 
Pepa Gallego/Foto: Jonathan Gil

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha publicat una enquesta dirigida a tota la ciutadania per decidir la idea central sobre la qual se centrarà la marca Andorra, que es troba en la segona fase del projecte. En aquesta enquesta, que es pot contestar en vuit minuts, el ciutadà ha de triar entre tres propostes. Es tracta de relacionar Andorra amb el concepte, primer, d’equilibri. Es vol donar la imatge que a Andorra cohabiten el progrés, la natura i la salut en absoluta equanimitat i això permet tenir una vida equilibrada. 
La segona idea és la de veure el Principat com un laboratori de benestar. Aquí es vol explotar la imatge que Andorra, com a país petit, és ideal per obrir-se a projectes d’innovació i implementar solucions intel·ligents per millorar la qualitat  vida de les persones, sempre en el context d’smart country. 
Finalment, la tercera proposta es basa en el concepte de connexió. Un terme que vol donar a conèixer el Principat com a espai per connectar amb la vida, com a  lloc idoni per fer-ho. Es vol donar la idea que és l’entorn natural i de muntanya el que permet “resetejar” i fer que un s’enfoqui en les coses que realment importen. 
El ciutadà ha d’escollir entre aquests tres conceptes: equilibri, laboratori de benestar o connexió, i dir a  quin d’ells li dona més suport. 
L’enquesta, que ja es troba a les xarxes socials, va dirigida a tota la ciutadania i té un termini de participació fins al proper diumenge 20 de gener. La directora de la CEA, Sílvia Gabarre, va explicar ahir que “hi ha un termini molt breu de respondre, fins diumenge vinent, perquè es tracta d’una enquesta espontània, on la persona que contesta ha de respondre sobre allò que sent i li provoquen les tres propostes que li dona l’enquesta”, va justificar. Gabarre va remarcar que serà el pròxim 5 de març quan es presentarà la marca Andorra. 
La CEA ja ha treballat amb experts en la primera fase del projecte de marca Andorra, durant la qual també es van efectuar enquestes d’altres tipus a estrangers i nacionals. 
L’objectiu del projecte que abandera la patronal és el de posicionar Andorra com un destí per atraure inversió estrangera, talent i turisme. Amb l’actual enquesta es vol aconseguir la idea central des de la qual s’hauran de centrar tots els esforços per desenvolupar la marca. 
Aquestes tres propostes candidates a orientar per on s’ha de focalitzar la marca, són fruit d’una àmplia investigació qualitativa i quantitativa  per al desenvolupament posterior de l’estratègia i d’un conjunt d’accions i polítiques que han d’ajudar a transmetre un missatge més coherent i consistent al món sobre Andorra i la seva singularitat.

CEA
enquesta
idea
Central
triar
marca Andorra
Comentaris: 1

Comentaris

Ils n'ont que ça à faire franchement les entrepreneurs du pays? l'idée centrale de la mnaqrue Andorre, ha ha, s'ils ne savent pas encore ou quoi? il est temps d'agir pas de penser à des concepts stériles ou de mode... allons !!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic