Diari digital d'Andorra Bondia
El centre d'activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà.
El centre d'activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà.

La Fundació Crèdit Andorrà posa en marxa una nova temporada d'activitats a L'espai en format virtual


Escrit per: 
Agències

La Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del seu programa ‘Envelliment saludable’, d’activitats i formació per a persones majors de 60 anys. Aquesta edició, que tindrà lloc entre els mesos de setembre i desembre de 2020, es durà a terme íntegrament de manera virtual. El nou programa, que comença el dilluns 21 de setembre, inclou cursos i tallers preventius enfocats al treball de les noves tecnologies, els idiomes i l’alimentació saludable.

La Fundació Crèdit Andorrà va posar en marxa L’Aula Virtual de L’espai a causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19 per estar més a prop de la societat i fomentar, a través d’eines virtuals, l’educació i la formació. Vista la bona acceptació que ha tingut la plataforma i amb la voluntat que els usuaris de L’espai puguin participar d’una manera més segura i des de casa dels cursos i tallers, la Fundació aposta per una nova temporada de formació virtual.

La proposta de la Fundació Crèdit Andorrà està pensada per poder seguir la formació en directe. Per fer-ho s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: www.fundaciocreditandorra.ad.

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de les persones més grans de 60 anys eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres.

Fundacio Credit Andorra
posa
marxa
nova
temporada
d'activitats
L'espai
format
virtual
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic