Diari digital d'Andorra Bondia
Els cursos es faran entre els mesos de juny i juliol.
Els cursos es faran entre els mesos de juny i juliol.

La intel·ligència artificial i la cultura xinesa, entre l’oferta de cursos de l’Aula d’Estiu


Escrit per: 
Redacció/Foto: UdA

L’Aula d’Estiu és el programa de cursos d’estiu de la Universitat d’Andorra (UdA). La quarta edició arriba amb una àmplia oferta de cursos emmarcats en diverses àrees del coneixement per a tots els públics, des d’estudiants i professionals de l’ensenyament fins a qualsevol persona interessada. La preinscripció i matrícula es formalitza a través del formulari en línia.
Del 12 de juny al 3 de juliol, hi ha a l’abast del públic una completa tria de cursos sobre onze temàtiques específiques diferents. Destaquen, per exemple, una formació sobre la intel·ligència artificial i el big data, o bé un seminari sobre cultura xinesa.
Els títols dels cursos són els següents: Cultura xinesa: etiqueta, pintura, i cal·ligrafia; Els Objectius del Desenvolupament Sostenible i la infància; English Day; Ferides quotidianes: què fer i què no fer? Introducció a l’Enterprise Risk Management (ERM);  Introducció i aplicacions de la Intel·ligència Artificial i el Big Data; La transició de l’economia europea cap a una economia circular com a eina principal de lluita contra el canvi climàtic; Les abelles entre nosaltres; Mindfulness per a professionals de l’ensenyament; Presentació dels Làctics per Casa Raubert; Teràpies assistides amb animals. 
Les classes es fan íntegrament a la Universitat d’Andorra. Es lliurarà un certificat d’assistència per a cada curs a les persones que assisteixin al 80% de les sessions. Els estudiants, a més, poden obtenir crèdits europeus de lliure elecció. L’Aula d’Estiu s’organitza al voltant de diverses temàtiques que poden ser transversals, d’interès per a qualsevol professional, específiques de l’àmbit docent o de recerca i específiques d’àrees concretes del coneixement. Un altre dels trets característics de la Universitat d’Andorra, com a universitat pública del país, és la seva obertura a la societat. En aquest sentit, els programes de l’Aula d’Estiu s’obren als professionals d’aquí i d’arreu que estiguin interessats en la matèria.

Cultura
xinesa
intel·ligència artificial
Aula d'Estiu
UdA
oferta
cursos
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic