Diari digital d'Andorra Bondia
La presentació de les jornades es va fer ahir a l’hotel Sant Gothard.
La presentació de les jornades es va fer ahir a l’hotel Sant Gothard.

La Massana Fogons arrenca avui amb una quinzena de restaurants


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

La Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor promogudes pel departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, arriba a la seva dotzena edició amb la participació de quinze restaurants de la parròquia, dos més que l’edició passada. La base d’aquestes jornades són els productes de temporada, elaborats amb receptes creatives i oferts al públic amb una bona relació qualitat preu.

El conseller de Turisme, Sergi Balielles, considera que els darrers anys s’ha fet un treball molt intens per consolidar la marca la Massana Fogons i posar en valor la gastronomia local. Balielles espera que amb el nou pla de desenvolupament turístic i comercial, en el qual ja s’està treballant, es continuï innovant per fer cada cop més atractives les campanyes de promoció dels restaurants de la parròquia.
La presentació d’enguany va tenir lloc a l’hotel Sant Gothard, d’Erts, ja que els hotelers de la parròquia volen donar a conèixer la seva cuina. Tant la seva proposta com la del restaurant Carroi, de l’Abba Xalet Suites Hotel, aposten per un menú vegà. Els responsables dels dos hotels, Salut Torné i Miquel Martínez, expliquen que el segment de clients que demanen plats vegans cada cop és més ampli i també hi ha persones que no segueixen habitualment una dieta vegana però que estan obertes a provar nous gustos i textures. A la Massana Fogons podran provar des d’un tàrtar de fongs a un guisat d’heura, bolets i verdures amb curri o rissotto amb possos, bolets shitake i trufes.
Pel que fa a la resta de propostes, totes tenen com a base ingredients de qualitat i de tardor, amb els bolets com a protagonistes indiscutibles. Per això hi haurà plats tan suggeridors com tires de pebrot, ceba, blat de moro dolç i xampinyó, guatlla farcida de ceps, o canelons de ceps i pollastre.
Els quinze restaurants participants són: Molí dels Fanals, l’Hort de Casa, Angelo, Hostal Palanques, el Racó dels Amics, la Borda de l’Avi, Versió Original, Borda Raubert, Tequilando, Borda Casa Vella Palés, la Torrada-Xixerella Park, Borda Eulari, la Bordeta del Poble, hotel Sant Gothard i restaurant Carroi de l’Abba Xalet Suites Hotel.
El preu dels menús va dels 22 als 35 euros. Les jornades gastronòmiques La Massana Fogons tindran lloc de l’1 al 31 d’octubre.

La Massana Fogons arrenca avui amb una quinzena de restaurants

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte