La Massana inicia la segona temporada dels tallers temàtics de cuina
Els Tallers de Cuina 2009 de la Massana es reprenen aquest dilluns, 21 de setembre. Com ja es va fer durant la temporada de primavera, les sessions són temàtiques, amb una durada de tres hores, per facilitar que la gent s'apunti a les que més els interessi.
El taller de dilluns estarà centrat en la cuina de les verdures. Els cuiners Michel Baylocq i Patrice Berteil explicaran les característiques i les formes de cocció de les diferents verdures.
Els tallers consten de deu sessions: cinc es van fer durant la primavera i cinc més es faran durant la tardor. La temporada de primavera va tenir una bona acceptació per part dels assistents, que van aprendre temes tan variats com la cuina de les espècies, els arrossos, les mousses, la cuina de muntanya i els peixos.
A banda de la cuina de verdures de dilluns que ve, completaran el cicle els tallers de cuina oriental (28 de setembre), d'elaboració de paté de campanya i musselines (5 d'octubre), la cuina del formatge (12 d'octubre) i tast de vins (19 d'octubre). De moment, la cuina oriental i el taller de vins són dos dels cursos que estan despertant més interès i ja hi ha un bon nombre d'inscrits. Les places són limitades, ja que es tracta de cursos molt pràctics, en què els mateixos alumnes col•laboren en la confecció dels plats.