Diari digital d'Andorra Bondia
Aquestes imatges van ser publicades ahir a les històries d’Instagram.
Aquestes imatges van ser publicades ahir a les històries d’Instagram.

La policia ha licitat quatre nous radars i les caixes ja estan instal·lades


Escrit per: 
P.G. / FOTO: Instagram mobilitat.ad

La  policia ha licitat quatre radars nous. N’hi ha dos que s’ubiquen en situacions on ja hi havia antigues caixes de radars i on es col·locava alternativament un radar mòbil. Es tracta del que és proper a l’edifici de FEDA, a la carretera general, sortida d’Escaldes-Engordany, en direcció a  Encamp.  Aquest s’ha desplaçat uns metres, però continua a la mateixa ubicació.

També repeteix el de la sortida de la Massana, a la carretera general 4, just davant del Prat del Colat.  Les dues noves ubicacions de radars són el del Funicamp, a la carretera general 2 a la sortida nord d’Encamp, i el de l’avinguda Enclar d’Andorra la Vella. Les caixes dels radars són noves i ja estan instal·lades. Falta, però, la ubicació dels radars. Des de Mobilitat, van informar que són licitacions que ha fet la policia i, des del cos de seguretat, asseguren que la previsió és col·locar en breu els quatre radars en aquestes caixes, però no asseguren quan es farà. 
Aquests nous radars s’hauran d’afegir a la llista publicada pel mateix cos de policia al seu web d’onze radars fixos a la xarxa viària del país. 
El centre nacional de Mobilitat va informar ahir a les xarxes socials, en concret, a la finestra de les històries d’Instagram, de les quatre ubicacions amb fotografies de les noves caixes de radars i el seu emplaçament, i les xarxes se’n van fer ressò immediatament. 
Segons el darrer Informe de mobilitat de l’Automòbil Club d’Andorra, les sancions per excés de velocitat són majoritàries i han anat multiplicant-se any rere any. El 2011, la policia va comptar 2.815 sancions per excés de velocitat; l’any passat en van ser 11.972. Els radars són una eina important que permet homogeneïtzar la velocitat i suposa una mesura dissuasiva per als conductors.

 

radar mòbil
Comentaris: 1

Comentaris

També fer referencia a la nova "joguina" adquirida per el cos de policia, una pistola radar vista ahir en un parking d'un supermercat de Sant Julia de Loria en una finestra oberta d'un vehicle policial.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic