Diari digital d'Andorra Bondia
La Xarxa Vives d'Universitats presenta la guia de cursos d'estiu
La Xarxa Vives d'Universitats presenta la guia de cursos d'estiu

La Xarxa Vives d'Universitats presenta la guia de cursos d'estiu


Escrit per: 
Agències

La Xarxa Vives d’Universitats ha fet pública la guia de cursos d’estiu 2017, la font d’informació de cursos d’estiu més àmplia, segons informa la Universitat d'Andorra (UdA). La guia d’enguany, disponible a partir d'aquest dijous al web www.estiu.info, compta amb una oferta de 581 cursos organitzats per 25 marcs organitzatius en un total de 85 localitats, entre elles Andorra la Vella, i als quals s’estima que participen més de 25.000 persones entre universitaris, professionals i estudiants preuniversitaris. 

Del 15 de maig al 15 d’octubre, hi haurà a l’abast del públic un ampli ventall de cursos d’un total d’11 àrees acadèmiques: 67 d’arts, 63 d’humanitats, 79 de ciències de l’educació, 37 de ciències econòmiques, 20 de ciències jurídiques, 84 de ciències socials, 20 de medi ambient, 26 de ciències experimentals, 89 de ciències de la salut, 43 d’estudis tècnics entre d’altres. De tots aquests cursos, 506 són presencials i 75 a distància. 

Amb l’objectiu de facilitar la navegació, la Xarxa Vives disposa d’una eina de cerca que permetrà classificar els cursos segons la seva àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, paraula clau, dates de realització i número de curs. També existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits. A més, la guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica. Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. 

La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguin aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d’afavorir la mobilitat d’estudiants entre les universitats de la Xarxa. D’altra banda, s’ha convocat un any més el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la guia.

Xarxa Vives
universitats
UdA
Universitat d'Andorra
guia
cursos estiu
estudiants
Número de vots: 198
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic