Diari digital d'Andorra Bondia
Els membres de la junta en una assemblea anterior.
Els membres de la junta en una assemblea anterior.

L’AAME farà eleccions per renovar la junta a finals de la temporada


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: BonDia

L’Associació Andorrana de Monitors d’Esquí (AAME) convocarà eleccions per renovar la junta de l’entitat de cara a l’assemblea que tindrà lloc a final de temporada. Això serà després de quatre anys amb la junta actual. Preguntat per la seva intenció, el president de l’associació, Carles Iriarte, va explicar que tenint en compte que no s’han assolit els objectius que es va fixar, la junta actual se sent amb la responsabilitat de continuar i poder acabar la feina.
Amb tot, hi haurà el canvi d’alguns integrants, ja que n’hi ha que no volen seguir mentre que d’altres socis s’han ofert per ocupar els seus llocs a la llista. Iriarte va assegurar, però, que tots els socis tenen dret de formar una llista i presentar-se a les eleccions i va explicar que s’oferirà tota la informació a les persones que agafin aquesta iniciativa.
Aquest va ser un dels temes tractats en l’assemblea que va tenir lloc dimarts i en la qual també es va informar els socis de les reunions mantingudes amb el Govern. L’entitat va celebrar que després de la trobada amb el cap de l’executiu, Xavier Espot, ja hagin tingut un retorn, cosa que mai va passar amb el seu predecessor, Antoni Martí, exposen. En aquest sentit, Espot va informar l’AAME que té la intenció de reunir-se amb els ministres implicats en la qüestió per valorar els diferents temes que l’associació li va plantejar per veure com es poden resoldre. Aquests fan referència a la formació, la necessitat de reformar unes lleis que avui són obsoletes, l’aprovació d’una quota específica per als monitors, i la modificació del codi de relacions laborals o una llei genèrica que reculli les especificitats dels treballadors del sector de la neu per tal de fer front a la precarització existent a hores d’ara.
L’entitat també va fer valoració de la temporada actual, en la qual s’han constatat dificultats dels monitors del país formats per trobar feina a Andorra. Durant els pròxims mesos, a banda de les demandes traslladades al Govern, l’AAME se centrarà a assegurar que durant aquest hivern les societats facilitin als monitors els equips de protecció individual (EPI) per “treballar amb seguretat”. El fet és que avui, no es donen sempre aquests equips.

L’AAME
farà
eleccions
renovar
junta
finals
temporada
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic