Diari digital d'Andorra Bondia
Aquesta setmana començaran les feines d'enderroc
Aquesta setmana començaran les feines d'enderroc

L'annex al pavelló de l'Aldossa de la Massana haurà d'enderrocar-se


Escrit per: 
Redacció

La Junta de Govern del Comú de la Massana ha acordat encarregar un projecte tècnic de desconstrucció de l’edifici annex del pavelló de l’Aldosa a una enginyeria del país. Aquest edifici annex, que no forma part del col·legi Àgora Internacional, fa més de quinze anys que està tancat al públic en general i als usuaris de l’escola. Antigament aquesta estructura acollia les pistes de tennis exteriors i interiors del pavelló esportiu.
El projecte de desconstrucció s’ha encarregat perquè s’ha detectat un assentament en un dels pilars, cosa que a mig termini podria afectar l’estructura de l’edifici annex.
Aquesta setmana comencen les accions preparatòries per a portar a terme els treballs d’enderroc, que consisteixen en sectoritzar els accessos i les instal·lacions. En els propers dies també s’aixecarà un mur d’obra al pati exterior i es faran vàries cates al sostre de la coberta i a diferents forjats amb l’objectiu de definir el procediment d’enderroc de l’estructura per trams i fases.
Durant el mes de desembre es faran els treballs preparatoris i es preveu que al gener i febrer es pugui portar a terme la desconstrucció per fases, segons el projecte d’enginyeria.
La planificació dels treballs s’està portant a terme conjuntament amb la direcció del col·legi per tal d’informar els pares sobre la planificació de les obres i evitar al màxim les molèsties.
Al proper Consell de Comú del pròxim 18 de desembre el cònsol major proposarà al ple aprovar la ratificació del crèdit extraordinari per l’avenç de fons per a portar a terme els treballs. Un avenç de fons que es finançarà via ingressos propis i tresoreria disponible i, per tant, sense generar endeutament.

 

arquitectura
la Massana
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic