Diari digital d'Andorra Bondia
Per l’Apapma, el parc no s’hauria d’haver obert
Per l’Apapma, el parc no s’hauria d’haver obert

Per l’Apapma, el parc no s’hauria d’haver obert


Escrit per: 
M.S.C./Foto: Naturlàndia

L'Associació protectora d’animals, plantes i medi ambient d’Andorra (Apapma) considera que les irregularitats detectades a Naturlàndia a través dels informes que s’han fet arran de la mort d’un dels ossos referma la seva postura que el parc no hauria d’haver obert mai. El president de l’entitat, Carles Iriarte, va remarcar que sembla demostrat que el sistema de seguretat no funcionava correctament però es va mostrar a l’espera de rebre els informes encomanats pel Govern perquè l’entitat en pugui extreure les seves pròpies conclusions. 
Apapma va exposar que un cop analitzats els estudis emetran un posicionament sobre els fets o decidiran presentar-se com a part.
El Govern va anunciar que l’informe dels Banders serà tramès a la Policia ja que es considera que se’n poden derivar infraccions al Codi Penal. Quant a l’informe dels tècnics de Patrimoni Natural, s’ha obert un expedient administratiu a Naturlàndia, que pot acabar comportant sancions. De moment, es fan un seguit de recomanacions que el parc haurà de complir abans de reobrir. Per ara s’han constatat diverses qüestions pel que fa a les condicions generals de seguretat que caldrà solucionar. Així, s’haurà de formigonar tota la tanca perimetral i de disposar d’un seguit de certificats. També s’haurà de certificar que els arbres es troben en bon estat per evitar que si hi pugen els ossos puguin trencar-se i això pugui afectar la tanca, i retirar les ovelles.

apapma
pacr
obert
mai
Naturlàndia
Comentaris: 1

Comentaris

Que treguin els animals ja!!! no estan bé. Ningú vol aquest parc. Es una salvatjada. I no vull entrar en temes de gestió. Tanquin Naturlandia si-us-plau.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic