Diari digital d'Andorra Bondia
Servei de Tràmits.
Servei de Tràmits.

L'elaboració del pressupost, un dels projectes d'Ibermática per a la transformació digital de l'Administració


Escrit per: 
Redacció/Foto: Govern d'Andorra

El Govern d'Andorra ha aprovat diverses adjudicacions per a l'execució de projectes en el marc de la transformació digital de l'Administració. En concret, Ibermática ha resultat adjudicatària de tres contractes, relacionats amb l'àmbit SAP, per un import total de prop de 750.000 euros, per optimitzar el treball transversal en línia de l'Administració i implementar processos segurs per a tràmits digitals. Els tres projectes s'executaran al llarg d'aquest any, amb l'aportació d'una vintena de professionals d'Ibermática. Així ho informa la mateixa companyia en un comunicat.

En primer lloc, la companyia tecnològica ha resultat adjudicatària dels serveis d'implantació d'un sistema d'elaboració del pressupost públic del Govern. Aquest projecte permetrà l'entrada, elaboració i parametrització del pressupost de 2022 en aquesta nova plataforma. 

El segon contracte té a veure amb la conversión a SAP S4/HANA de tots els sistemes SAP que utilitza el Govern andorrà per a la gestió tributària, la gestió de recursos humans, la gestió de la relació amb el ciudadà i el portal d'atenció ciudadana. Així es veurà incrementada la transparència, per mitjà d'una visión global de la situació pressupostària, solicituds d'aprovació i alertes. Millorarà l'accés a la informació necessària sobre les adquisicions, analitzar les despeses de compra, proveedors i contractes en temps real. I reduirà costos, gràcies a la major facilitat per a la gestió de licitacions, la identificació de descomptes per volum i el compliment de las normatives aplicables, entre altres coses.

Finalment, Ibermática oferirà un servei d'administració i operació de sistemes SAP que assegura als clients d'aquest tipus de serveis una qualitat òptima dels mateixos i la millor resposta als seus requeriments.

 

pressupost
projectes
Ibermática
transformació digital
Administració
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic