Diari digital d'Andorra Bondia
Vista exterior del centre sociosanitari del Cedre.
Vista exterior del centre sociosanitari del Cedre.

Les decisions al Cedre, tenint en compte l’opinió del grup de treball


Escrit per: 
Redacció

El SAAS va reaccionar ahir a les crítiques expressades pel personal del Cedre que considera que no s’ha donat una resposta prou ferma a la carta que es va fer arribar a la direcció del servei informant de presumptes negligències que hauria comès la coordinadora del centre. Amb tot, mitjançant un comunicat, no es feia res més que reiterar la postura que prèviament havien fet arribar en forma de carta i com a resposta a la petició de destitució immediata de la coordinadora que havia fet el personal. 

En aquest sentit, des de la direcció del SAAS i el ministeri de Salut es remarca que les futures decisions que afectin el Cedre, es prendran tenint en compte, també, les aportacions del grup de treball que s’ha creat per tirar endavant el procés de transformació al centre. Un equip de treball format per la direcció assistencial del SAAS, per representants de professionals del centre sociosanitari i també per un infermer o infermera representant del Col·legi d’Infermeria.

Així, pràcticament utilitzant el mateix text que van rebre els treballadors i citat per aquest rotatiu, en el comunicat es va assenyalar que en el marc del grup de treball es prendran les decisions oportunes per acabar definint la funcionalitat i tots els aspectes de la nova organització, incloent-hi la governança i la gestió del centre. Fet que diuen que s’ha fet saber a les infermeres signants de la carta que reclamava la destitució de la coordinadora.

De la mateixa manera van recordar que el centre es troba en procés de transformació cap a un model centrat en l’atenció a la persona i menys sanitaritzat.
Cal tenir present, però, que la petició dels treballadors del Cedre va fer que fins i tot els delegats de personal demanessin l’obertura d’un expedient per aclarir si eren certes o no les acusacions.

decisions
Cedre
opinió
grup
treball
SAAS
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic