Diari digital d'Andorra Bondia
Oriol Servera, president del FNJ, amb Marc Pons i Agustí Pifarré.
Oriol Servera, president del FNJ, amb Marc Pons i Agustí Pifarré.

L’FNJ adjudica per 17.700 euros l’estudi que li ha de servir d’impuls


Escrit per: 
Redacció / Foto: Jonathan Gil

La Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat serà l’encarregada de dur a terme l’estudi encarregat pel Fòrum Nacional de la Joventut (FNJ) i que ha de servir per impulsar l’entitat. Així es va fer públic en el darrer número del BOPA en un edicte en què també es detalla que l’anàlisi tindrà un cost de 17.790 euros, un import un pèl inferior als 18.000 euros que s’havien previst d’estimació base.

La Fundació Marianao és una entitat sense afany de lucre que des de l’any 1985 desenvolupa projectes socioeducatius al servei de la comunitat amb la finalitat de promoure el desenvolupament personal i comunitari a Sant Boi de Llobregat i el Baix Llobregat. I ara s’haurà d’encarregar de desenvolupar el projecte que ha de permetre rellançar un FNJ que no passa el seu millor moment d’activitat.

Situació
De fet, en el plec de bases del concurs ja s’assenyalava que a causa de les característiques formals de l’entitat, es troba “en un constant estira-i-arronsa d’etapes de forta implicació i mancança d’actius que impedeix el seu avenç”. La voluntat és que gràcies a l’estudi es pugui tenir una entitat transversal que permeti consolidar el progrés de les estructures participatives d’Andorra i “aconseguir una entitat capaç d’empoderar els joves”. 

El termini d’execució del projecte és de 10 mesos i segons es detalla en el plec de bases, un cop estigui enllestit ha de permetre entendre les dinàmiques actuals de participació dels joves per assegurar una major implicació i participació i capacitat de resposta del FNJ envers les seves necessitats a més de dissenyar un pla estratègic i un model de funcionament que assegurin la missió del Fòrum amb una estructura adaptada al seu públic objectiu, al seu entorn i a les condicions pròpies de l’organització.

Tot plegat implica la realització d’una diagnosi per explicitar la realitat del context i el territori, una altra diagnosi de l’entitat, el disseny de plans d’accions i també es vol que es contemplin accions de millora continua. Una tasca que es preveu que es dugui a terme en tres fases.

FNJ
adjudica
estudi
impuls
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic