Diari digital d'Andorra Bondia
Comensals provant els diferents menús que es van oferir en la Mostra Gastronòmica.
Comensals provant els diferents menús que es van oferir en la Mostra Gastronòmica.

L’hotel Coma i el restaurant Manacor, guanyadors de la Mostra


Escrit per: 
Agències / Foto: Jonathan Gil

Ordino va tornar a celebrar ahir la Mostra Gastronòmica d’Andorra, la 28a edició. El públic assistent va decidir que el millor plat tradicional fos l’entrecot gurmet prèmium del restaurant Manacor del Tarter. El tall de comtessa de foie, coco i xocolata negra de l’hotel Coma d’Ordino va ser per als comensals el millor plat original. 

En aquesta edició, per primera vegada, el sistema de votacions es va fer a través d’una aplicació mòbil. Durant tot l’esdeveniment es va poder veure a través d’una pantalla gegant el recompte de vots, però sense mostrar a quin restaurant corresponia cada votació. En total s’hi van presentar 20 menús  que els 375 assistents van poder tastar durant dues hores. Entre ells, dues propostes del xef amb una estrella Michelin Hideki Matsuhisa del restaurant Koy Shunka de Barcelona. Cuiner convidat en una edició dedicada a la gastronomia japonesa.

“Busquem que hi hagi una cuina representativa a Andorra del país convidat”, va explicar el conseller de Turisme, Esports i Dinamització del Comú d’Ordino, Jordi Serracanta, “i cada vegada hi ha més restaurants d’aquesta ètnia que estan al país”. Per a Serracanta l’esdeveniment s’ha consolidat dins del món de la gastronomia com una data de referència tant per a la gent del país com també per als de fora.

hotel Coma
restaurant Manacor
guanyadors
mostra

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte