Diari digital d'Andorra Bondia
La prova pilot que es va fer a la rotonda d'Anyós.
La prova pilot que es va fer a la rotonda d'Anyós.

Licitada la segona fase dels treballs a la CG-3 entre el Dos Valires i la rotona d’Anyós


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El Govern va acordar ahir la licitació de la fase 2 de les obres d’eixampla i rectificació de la CG3 entre la rotonda de la boca oest del túnel de les Dos Valires i la cruïlla amb la CS d’Anyós, un projecte que dona continuïtat als treballs ja iniciats i a la voravia del costat muntanya, segons va precisar el ministre portaveu. 

Eric Jover va informar també de l’aprovació de la licitació de la primera fase de les obres per a l’eixamplament i rectificació de la CG-5 a l’entrada d’Arinsal, treballs que tenen el doble objectiu de rectificar algun dels revolts i poder disposar de voravies, així com de les actuacions de millora de la xarxa que es volen portar a terme a la CS-600 a Canòlich i a la CS-240 a Montaup.

D’altra banda, el Govern va acordar l’adjudicació dels treballs per dur a terme el condicionament d’uns espais situats a l’Edifici de les Columnes, on s’ubicaran les noves dependències del Centre de Formació al Llarg de la Vida. L’empresa COANSA ha estat la guanyadora del concurs públic per un import de 296.817,06 euros.

Taula per avaluar un futur bàtxelor en Data Science

A petició de la Universitat Carlemany, el consell de ministres va acordar ahir  fer una taula de treball per a la creació d’un títol d’Estat de bàtxelor en Data Science, segons va informar el ministre portaveu. Aquest bàtxelor ha de formar professionals amb les habilitats per tractar grans quantitats d’informació en diversos sectors i a escala global, utilitzar eines que permetin l’anàlisi de grans volums d’informació per a la generació de coneixement i prendre decisions adequades en diferents sectors econòmics basant-se en aquesta.

Adjudicada la concessió del refugi de l’Illa

El Govern va aprovar ahir l’adjudicació definitiva de la concessió de la gestió del servei públic del refugi guardat de l’Illa a la Vall del Madriu-Perafita-Claror a l’oferta presentada per David Naudí Cabot, que obté així l’explotació del servei públic del refugi guardat de l’Illa fins al 31 de desembre del 2025, si bé es pot prorrogar per períodes de cinc anys fins a un màxim de quinze. L’adjudicatari ha de fer front a un cànon anual de 12.000 euros més el 8% de la xifra de negoci i haurà de mantenir obert l’equipament des del primer dissabte de juny a Tots Sants, i de l’1 de desembre a l’1 de maig.

Quatre nous sotsoficials

El consell de ministres va acordar ahir el nomenament definitiu de quatre sotsoficials de policia de nivell B4, després de superar el període de formació i de prova corresponent. Els sotsoficials cobriran les àrees de policia judicial i investigació criminal, seguretat viària, fronteres i estrangeria i seguretat ciutadana i grups especials.

licitada
segona
fase
treballs
CG-3
Dos Valires
rotona d’Anyós
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic