Diari digital d'Andorra Bondia
Moment en què Simon Binsted entrega la donació al president d’Infants del Món, Franz Armengol, ahir al matí.
Moment en què Simon Binsted entrega la donació al president d’Infants del Món, Franz Armengol, ahir al matí.

L’International Club of Andorra reparteix prop de 20.000 euros


Escrit per: 
M.P.A./ Foto: Facundo Santana

L’associació International Club of Andorra va fer entrega ahir al matí de prop de 20.000 euros a diverses associacions. Enguany, durant la tradicional Fira benèfica que celebren al mes de novembre van tornar a recollir uns 15.000 euros i a més van aconseguir altres aportacions procedents dels socis i de les diverses activitats que fan al llarg de l’any amb l’objectiu de recollir diners per finançar projectes solidaris.

Enguany, el president de l’International Club of Andorra, Simon Binsted, va explicar que la donació especial anava destinada a un projecte nou que consisteix a procurar uns dies de vacances a infants i joves de famílies del país que no es poden permetre pagar un casal o unes colònies. Segons Binsted, es va reunir amb el responsable de Càritas la Massana i l’associació Carisma per a portar-lo a terme de manera conjunta.
Així, Binsted va fer entrega d’un xec per valor de 10.000 euros a Càritas andorrana i un altre amb un import de 5.000 a Carisma. La donació destinada a Càritas la va recollir el rector de la Massana, mossèn Eduard, que va agrair l’aportació destinada a fer més agradable als infants de famílies necessitades.
L’International Club of Andorra també va donar 750 euros a les associacions locals que van col·laborar en la venda de butlletes per al gran sorteig que es va fer en el marc de la Fira benèfica. D’aquesta manera, Animals dels Pirineus va rebre un xec per valor de 750 euros.
Aquest mateix import el va rebre l’associació Infants del Món, pels projectes humanitaris que porten a terme destinats a millorar la vida dels infants, de les seves famílies i de la comunitat en què viuen a Xile, Perú, Filipines, Cambodja i Vietnam. Però per a Infants del Món, la cosa no es va quedar aquí. I és que Simon Binsted va comentar que encara els quedaven al compte bancari 3.000 euros per finançar una obra de beneficència i que millor que dedicar-los al projecte educatiu de la Llar de Rohal que aquesta associació té a Cambodja des de fa quinze anys. El seu president, Franz Armengol, va recollir i agrair el donatiu.
L’acte, que es va celebrar a la seu social del Club, va comptar amb la presència de representants de les associacions que van rebre alguna de les donacions i un bon nombre de socis, que, després de fer entrega dels xecs, van poder gaudir d’un refrigeri.
La donació especial de l’any passat, de 10.000 euros, va anar destinada a la Fundació Privada Tutelar que ja n’havia estat destinatària en altres ocasions. En els 29 anys que porten celebrant la Fira benèfica han recaptat prop de 550.000 euros.
La finalitat de l’International Club of Andorra, que agrupa els residents internacionals majoritàriament de parla anglesa d’una trentena de països, és guiar, organitzar i fomentar trobades i activitats lingüístiques, culturals i de lleure, dins i fora d’Andorra, per promoure l’amistat entre nacionalitats.

International Club of Andorra
reparteix
20.000 euros
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic