Diari digital d'Andorra Bondia
Oficines de Lleida.net.
Oficines de Lleida.net.

Lleida.net gestionarà les altes en línia de clients d’Andorra Telecom


Escrit per: 
Agències

La companyia de serveis tecnològics Lleida.net ha resultat adjudicatària del concurs de la telefònica Andorra Telecom per gestionar totes les seves altes remotes de nous usuaris. El servei, conegut com a On boarding digital o eKYC (Know Your Customer Service), permetrà a Andorra Telecom fer ús de la tecnologia de l’empresa lleidatana per als seus processos d’altes digitals i altes presencials, així com de la digitalització del personal visitant d’Andorra Telecom. El contracte té una durada de cinc anys prorrogables anualment. El servei d’eKYC de Lleida.net és una plataforma propietària d’identificació mitjançant videoconferència que compleix amb els requisits requerits per les autoritats antiblanqueig.

El servei es pot oferir de manera automatitzada i semiautomatitzada, i té capacitat d’analitzar de manera electrònica qualsevol documentació oficial emesa en l’àmbit mundial.
D’igual manera, la tecnologia, desenvolupada pel departament d’R+D+i de l’empresa, té la capacitat d’anar incorporant noves tecnologies d’identificació biomètriques i de documentació a mesura que la tecnologia continuï evolucionant.
Pel director de Lleida.net, Cisco Salpena, el fet d’haver resultat adjudicataris del concurs suposa un “nou reconeixement de la idoneïtat dels serveis tecnològics” de la firma lleidatana. Fa exactament un any, Lleida.net va ser reconeguda com la primera empresa espanyola a rebre l’homologació Eidas de servei qualificat de lliurament electrònic certificat.
Des del moment de l’homologació, tots els certificats electrònics emesos per Lleida.net són admesos per defecte davant qualsevol tribunal o administració europea. L’empresa compta amb més de 100 patents en mètodes de certificació electrònica a nivell mundial.

Lleida.net
gestionar
altes
en línia
clients
Andorra Telecom
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic