Diari digital d'Andorra Bondia
El rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i el fundador d'Univers Bomosa, Bonaventura Mora, durant la signatura de l'acord.
El rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i el fundador d'Univers Bomosa, Bonaventura Mora, durant la signatura de l'acord.

L'UdA i Hive Five by Bomosa sumen sinergies per fomentar el coneixement


Escrit per: 
Agències / Foto: Hive Five by Bomosa

El rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Miquel Nicolau, i el fundador d’Univers Bomosa, Bonaventura Mora, han signat aquest dimecres un acord de col·laboració per "aglutinar el talent del Principat". Tal com informen des de Bomosa, els objectius d’aquest acord –que té una durada de cinc anys, prorrogable tàcitament per períodes iguals– són els d’establir col·laboracions en els àmbits científics, docents, tècnics i administratius; fomentar la realització de programes de recerca, formació i gestió, així com organitzar i coordinar activitats acadèmiques, i facilitar la mobilitat, l’intercanvi i la col·laboració entre els membres d’ambdues organitzacions.

“L’acord preveu que les dues entitats col·laborin en programes d’àmbit científic o tècnic –intercanviant-hi informació i documentació–, promoguin la transferència de coneixement acadèmic aplicat a l’empresa i organitzin conjuntament formacions, tallers, seminaris, taules rodones i activitats de tot tipus, en les instal·lacions d’ambdues parts”, ha concretat Nicolau. Per això, es crearà una comissió de seguiment formada per dues persones de cada entitat, que serà l’encarregada de supervisar i coordinar les activitats desenvolupades a l’empara d’aquest conveni. Així doncs, periòdicament es presentarà una memòria explicativa dels projectes realitzats o en curs i de la planificació dels que siguin nous, així com programes; la durada i les modalitats dels quals s'establiran mitjançant convenis específics, que s’afegiran a aquest conveni marc.

Tal com ha afegit Mora, “aquesta iniciativa respon a la voluntat de Hive Five by Bomosa d’apostar pel talent al Principat i, una manera de fer-ho possible és creant sinergies amb les principals institucions del país, com la Universitat d’Andorra, amb la qual, a més, impulsarem el nostre programa de formació per als hiverns”. Finalment, Hive Five by Bomosa es compromet a acceptar personal docent, investigador, administratiu i de suport tècnic, així com estudiants i professionals de la UdA que, per la seva banda, rebrà usuaris d’aquest espai de cowork.

l'UdA
Hive Five by Bomosa
sumen
sinergies
fomentar
coneixement
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic