Diari digital d'Andorra Bondia
La Universitat d'Andorra.
La Universitat d'Andorra.

L'UdA impulsa un estudi per conèixer l'impacte de la Covid-19 sobre el sector cultural i creatiu d'Andorra


Escrit per: 
Agències

El Grup de recerca interdisciplinari en Educació (GRIE) de la Universitat d’Andorra (UdA) ha impulsat un estudi per conèixer l’impacte de la Covid-19 sobre el sector cultural i creatiu al Principat. L’objectiu és identificar quines han estat les mesures i les estratègies utilitzades per adaptar-se a aquests efectes i la disponibilitat de suport per a la recuperació d'un sector clau per al país.

Així, els resultats han de permetre analitzar l’impacte que ha tingut la crisi sobre el sector des d’una visió global, en quina situació es troba actualment, i com s'han desplegat les polítiques públiques per pal·liar els efectes de la crisi. A més, l’estudi vol contribuir a l’impuls de la recuperació un cop acabat el confinament, ja que ajudarà a comprendre millor quines polítiques culturals cal impulsar.

Amb aquesta finalitat s’ha dissenyat una enquesta que es pot completar en uns deu minuts que s’inspira en l’enquesta dissenyada per l'equip Econcult (GIUV2016-297) de la Universitat de València i que ja ha estat aplicada en diferents territoris europeus. Per aquest motiu, en una segona fase, es podran comparar els resultats d’Andorra amb els de les regions veïnes.

L’enquesta està adreçada a tots els agents culturals del país (museus, monuments, teatres i cinemes, galeries d’art, biblioteques, artistes, gestors, etc.) que poden emplenar de forma anònima abans del 15 de juliol en el següent enllaç: https://surveys.uda.ad/index.php/143226. Les dades recopilades seran d’ús estricte per al projecte de recerca i els resultats es posaran a disposició de qui ho sol·liciti.

l'UdA
Impulsa
estudi
conèixer
L'impacte
Covid-19
sector
cultural
creatiu
d'Andorra
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic