Diari digital d'Andorra Bondia
Una classse de la Universitat d'Andorra.
Una classse de la Universitat d'Andorra.

L'UdA obre les aules als estudiants de batxillerat dels tres sistemes educatius


Escrit per: 
Redacció/Foto: UdA

La Universitat d'Andorra (UdA) posarà en marxa entre 25 de febrer i el 29 de maig del 2020 la iniciativa Aules Obertes, amb l'objectiu de donar a conèixer la universitat entre els futurs estudiants i tanmateix que es puguin familiaritzar amb el funcionament de les seves aules, per tal que tinguin més eines a l'hora de decidir el seu futur. D'aquesta manera, els estudiants de batxillerat de qualsevol dels tres sistemes educatius podran assistir a les classes de diverses assignatures i seminaris de primer curs de les diferents titulacions que s'imparteixen a l'UdA.

Aquest esdeveniment coincideix amb la campanya de preinscripcions de l'UdA per al curs 2020-2021, i inclou tres setmanes que, tot i ser vacances escolars, són lectives a la Universitat d'Andorra (la setmana de Carnaval, la segona setmana de Pasqua i la setmana de Pentacosta). Tot i això, les aules estaran obertes qualsevol altre dia que escullin les persones interessades dins dels dos mesos programats.

Dins de l'oferta disponible, els joves poden assistir a diverses assignatures del Diploma professional avançat en administració i finances, del bàtxelor en Administració d'empreses i del bàtxelor en Informàtica, a diferents seminaris del bàtxelor en Ciències de l'educació, i a les sessions pràctiques del bàtxelor en Infermeria que es duen a terme als laboratoris de simulació. L'assistència a les Aules Obertes és gratuïta però cal completar un formulari d'inscripció en el qual es poden escollir les assignatures o seminaris disponibles i els diferents horaris en què s'imparteixen.

l'UdA
obre
aules
estudiants
batxillerat
tres
sistemes educatius

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte