Diari digital d'Andorra Bondia
Portada del nou manual sobre dret laboral i de la seguretat social.
Portada del nou manual sobre dret laboral i de la seguretat social.

L'UdA publica un manual de divulgació sobre dret laboral i seguretat social


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

La Universitat d’Andorra (UdA) ha publicat el sisè títol de la col·lecció “Campus” de manuals de divulgació, Dret laboral i de la Seguretat Social, de Daniel Arqués i Jaume Ribert. L’obra s’emmarca dins del projecte editorial de la Universitat, que té l’objectiu de facilitar al conjunt de la societat l’accés a bona part dels continguts acadèmics que s’imparteixen a les seves aules.

El llibre posa a l’abast del públic una presentació general de la regulació jurídica en matèria laboral i de seguretat social al Principat d’Andorra, amb l’objectiu de plantejar i resoldre els conflictes que apareixen amb més freqüència en aquests àmbits. Aborda els principals aspectes directament vinculats amb el Dret del treball material aplicable al Principat i el seu desplegament normatiu, i fa una exposició completa de la regulació del sistema públic de protecció social vigent al país, incloent-hi la doctrina jurisprudencial que complementa i interpreta aquesta regulació. Completen el volum nombroses referències a altres àmbits normatius, com els procediments administratius i jurisdiccionals, els convenis internacionals, o la fiscalitat andorrana sobre les prestacions que concedeix el sistema públic.

La nova publicació es podrà adquirir a les llibreries, a l’igual dels cinc primers títols de la col•lecció: L’entorn comunicatiu d’Andorra, d’Univers Bertrana (coordinador); Patrimoni cultural d’Andorra, de Cristina Yáñez; Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus, de Carolina Bastida, Univers Bertrana i altres; Història econòmica d’Andorra, de M. Jesús Lluelles i Eva Garcia; i Fiscalitat d’Andorra, de Sergi Colell, Eduard Jordi i Marc Vilallonga. En breu també estarà disponible en format electrònic a la Biblioteca Comunal Universitària.

UdA
pública
Manual
divulgació
dret laboral
SEGURETAT SOCIAL
Comentaris: 1

Comentaris

Hola me gustaría saber cómo puedo conseguir o adquirir el libro en electrónico por favor

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic