Diari digital d'Andorra Bondia
L'edifici de la universitat.
L'edifici de la universitat.

L’UdA reprèn l’Aula d’Estiu amb set cursos de curta durada


Escrit per: 
Redacció/Foto: UdA

La Universitat d’Andorra (UdA) reprèn enguany l’Aula d’Estiu, el programa de cursos d’estiu que arribarà aquest mes de juny a la seva cinquena edició. La iniciativa té com a objectiu contribuir a la formació de l’equip humà de la Universitat i els professionals del país, així com innovar en els models d’ensenyament en els àmbits tecnològic, científic i humanístic. El programa tindrà lloc del 22 de juny al 5 de juliol de 2021 i ofereix una variada oferta de formacions de curta durada, dirigides tant als professionals de l’ensenyament com als estudiants i el personal universitari, els professionals d’altres àmbits i al públic en general.

Els set cursos que s’ofereixen en aquesta nova edició de l’Aula d’Estiu estan relacionats principalment amb les àrees de la salut i el benestar, l’educació i els entorns laborals. En aquest darrer àmbit, destaca la formació encaminada a aprofundir sobre el treball de la igualtat en l’àmbit organitzatiu, coincidint amb l’entrada a tràmit parlamentari del projecte de llei per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes, i també amb l’elaboració d’un pla d’igualtat de gènere per a l’UdA.

Els cursos de l’Aula d’Estiu, bona part dels quals tenen una durada de 4 hores, tindran lloc de manera presencial a la Universitat d’Andorra. El nombre màxim d’estudiants per grup és reduït per tal de garantir una atenció personalitzada i per donar compliment a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19. Es lliurarà un certificat d’assistència per a cada curs a les persones que assisteixin al 80% de les sessions. L’assistència està acreditada per la Universitat d’Andorra amb crèdits europeus de lliure elecció, en proporció amb la durada de cada formació.

UdA
Aula d’Estiu
cursos
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic