Diari digital d'Andorra Bondia
Martí proposa unificar la venda de forfets d'esquíMartí proposa unificar la venda de forfets d'esquí
Martí proposa unificar la venda de forfets d'esquíMartí proposa unificar la venda de forfets d'esquí

Martí proposa unificar la venda de forfets d'esquí


Escrit per: 
Agències / Foto: J.R.

El cap de Govern, Antoni Martí, va proposar tota una sèrie de mesures als directors de les diferents estacions d'esquí durant la reunió que van mantenir ara fa un parell de setmanes, entre les quals destaca la venda unificada de forfets "d'una vegada per totes". Aquesta i moltes altres accions van plantejar-se, per tal d'afavorir la participació del Govern mitjançant els acords que es tenen signats amb el Massachusetts Institute Of Technology (MIT) o la millora dels accessos a les pistes d'esquí. En aquest sentit, el cap de Govern ha recordat novament la necessitat de treballar conjuntament en favor "d'un bé nacional" i ha exposat que "tenim total disposició per concertar una nova reunió al mes d'agost". D'altra banda, Martí també ha manifestat la seva intenció de trobar-se amb representants del partit liberal, per tal que formin part de forma activa del pacte d'estat referent a l'acord d'associació.

Venda unificada de forfets d'esquí. Aquesta va ser una de les propostes del cap de Govern, Antoni Martí, als representants de les diferents estacions d'esquí durant la reunió que va tenir lloc ara fa un parell de setmanes i de la qual es va derivar l'enviament d'una carta personal del mateix Martí als responsables de les diferents infraestructures del sector de la neu. Martí ha explicat aquest diumenge al matí durant el ball del Contrapàs d'Andorra la Vella, que en la reunió va plantejar-se la necessitat de participació per part del Govern, pel que fa a les estacions d'esquí. En aquest sentit, el cap de Govern ha explicat que "la neu és un bé nacional i vam plantejar l'elaboració d'un forfet únic independentment de les estacions", tot i que ha reconegut que algunes instal·lacions van millor que unes altres, Martí ha afirmat que "totes sumen".

Però aquesta no és l'única de les propostes que va realitzar el Govern en la reunió i és que, segons ha explicat el mandatari, la possibilitat de crear aplicacions conjuntes amb el Massachusetts Institute of Technology també va ser un dels oferiments del Govern, ja que en l'actualitat ja disposen de diversos acords amb la institució americana. A més, Martí ha explicat que la millora dels accessos també seria una de les propostes que es van presentar, de cara a millorar les inversions fetes al sector de la neu.

Com en altres ocasions, el cap de Govern ha recordat la necessitat de no "adormir-se", ja que "Andorra és un territori pioner pel que fa a esquí i cal vetllar perquè sigui així en un futur". Per aquest motiu, el mandatari ha tornat a mostrar la seva disposició a mantenir una nova reunió amb els representants de les estacions, per tal "d'oficialitzar alguns aspectes que es van comentar durant la trobada". Tot i això, Martí ha matisat que les millors propostes encara estan per arribar, ja que "sorgeixen de la reflexió entre les dues parts".

Martí es reunirà amb el partit liberal per afavorir la seva entrada al pacte d'estat de la Unió Europea

Ara fa uns dies, el cap de Govern anunciava la realització de reunions sectorials amb diferents agents, per tal d'afavorir el diàleg entre els diferents interlocutors que formen part de l'acord d'associació amb la Unió Europea. Bona part d'aquest diàleg passa per la inclusió de totes les forces polítiques al pacte d'estat referent a Europa, per això Martí ha demanat la complicitat de tothom per assolir l'acord "de la manera més satisfactòria". Per aquest motiu, el mandatari ha anunciat que intentarà reunir-se amb el partit liberal, per tal que s'incorpori "amb una activitat activa i positiva perquè encara no hem renunciat a res".

forfets
Antoni Martí
MIT
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic