Diari digital d'Andorra Bondia
L'aplicació Mou-t-b permet comprar bitllets i abonaments de transport públic.
L'aplicació Mou-t-b permet comprar bitllets i abonaments de transport públic.

Millores a l’app Mou-t-b perquè la informació sigui “més exacta”


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

Són diversos els ciutadans que des de fa temps han anat manifestant les seves queixes per la disfunció entre els horaris de pas teòrics i reals del transport públic que apareixen a l’aplicació Mou-t-b de FEDA Solucions. De fet, les enquestes de satisfacció de les companyies de busos del 2021 ja recollien que era poc fiable en horaris i tenia mala actualització i posicionament dels vehicles. Llavors FEDA va demanar més rigor a les companyies per al bon funcionament de l’app, ja que segons es va dir els horaris programats i reals que mostrava l’app procedien de la plataforma d’autobusos. 

Gairebé un any després, des de FEDA s’informa ara que efectivament s’han detectat disfuncions en les previsions de pas dels autobusos provocades per diferents casuístiques. Per aquest motiu, durant els darrers mesos s’ha estat treballant per adaptar l’aplicació el màxim possible i que la informació sigui més exacta. Així, precisament aquesta setmana entren en funcionament algunes millores adreçades a resoldre aquesta problemàtica. Concretament, van encaminades a aportar la informació de l’hora de pas del bus en base a la posició real del vehicle, en lloc de fer-ho tenint en compte la programació, com es feia fins ara. De tota manera, des de FEDA adverteixen que igualment pot passar “de forma excepcional” que hi hagi algun vehicle que no estigui ben informat si per problemes tècnics el dispositiu de geolocalització no funciona, cosa que només passarà “de forma molt residual”.

Aquestes millores s’estan desenvolupant ara i durant els pròxims dies FEDA Solucions valorarà l’efecte que tenen. Igualment  es comunica que es continua treballant en altres millores de l’aplicació perquè cada vegada sigui més útil i fidedigna per als usuaris.

 

FEDA
Mou-t-b
bus
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic