Diari digital d'Andorra Bondia
L'anunci apareixia a la plataforma de compra-venda Wallapop.
L'anunci apareixia a la plataforma de compra-venda Wallapop.

Multa de 3.900 euros per oferir una nau industrial com a allotjament turístic a Wallapop


Escrit per: 
Redacció / Foto: Wallapop

El director de Turisme ha decidit multar amb 3.902 euros un resident que oferia un apartament situat en una nau industrial com a allotjament turístic a través del portal de compra-venda Wallapop. Segons l'edicte que s'ha fet públic avui al BOPA, l'afectat, I. A. R., ha comès una infracció greu i una de molt greu per anunciar, promocionar i comercialitzar l'apartament sense disposar del certificat d'habitabilitat ni de la corresponent inscripció en el registre d'habitatges d'ús turístic (HUT).

L'edicte s'ha publicitat al BOPA davant la impossibilitat de notificar personalment la resolució de l'expedient sancionador i segon el que estableix el codi de l'administració, si en el termini màxim d’un mes a comptar de la notificació d’aquest acte no s’ha presentat recurs davant del Govern ni s’ha fet efectiva la sanció imposada, es procedirà per la via executiva i es dictarà provisió de constrenyiment afegint-hi un recàrrec del 10% de l’import de la sanció. No obstant això, en el cas que es faci efectiva la sanció després que hagi transcorregut el termini d’un mes assenyalat, però abans de la notificació de la provisió de constrenyiment, el recàrrec aplicable serà del 2% de l’import de la sanció.

Igualment, contra aquesta resolució es pot interposar un recurs en el termini màxim d’un mes a comptar de la data de la notificació d’aquest acte. Dita notificació s’entén com a practicada, a tots els efectes legals, des del mateix dia en què ha estat publicat aquest edicte.

Andorra
turisme
multa
wallapop
anunci
apartament
turístic
nau industrial
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic