Diari digital d'Andorra Bondia
Una acció de l'Aldosa Veïns.
Una acció de l'Aldosa Veïns.

Naudi i Camp exposen als veïns la proposta de soterrar l’ETR


Escrit per: 
Redacció

La plataforma Aldosa Veïns es va reunir ahir amb els consellers del grup mixt Carles Naudi i Joan Carles Camp. L’objectiu era conèixer la proposta d’aquests parlamentaris al pressupost per al 2018 sobre l’Estació Transformadora i Repartidora d’energia (ETR) que el Govern projecta a la Gonarda. En la trobada, els consellers generals van informar que han presentat una esmena als comptes de l’executiu que “potencia el projecte amb 200.000 euros més”. Aquest import ha de permetre soterrar l’ETR, plantar més arbres a la zona i disminuir l’impacte visual, mediambiental i sobre la salut dels habitants del bosc de la Gonarda de l’Aldosa.

Tal com van exposar els consellers massanencs als veïns de la zona, la decisió de prendre aquesta iniciativa s’ha motivat  davant la negativa constant del Govern a estudiar altres terrenys alternatius als elegits per construir-hi l’ETR i tenint en compte, també, que els informes són favorables, segons diu el Govern. Des de la plataforma veïnal es va remarcar que els representants polítics consideren que aquesta és l’única via per ajudar les demandes del col·lectiu, ja que és l’única que té opcions de prosperar, tenint en compte que plantejar una ubicació alternativa com ha fet el Partit Socialdemòcrata segurament serà rebutjada.

Des de la plataforma Aldosa Veïns es va avançar que, tot i que encara han de valorar aquesta proposta, qualsevol aportació que es faci per millorar el projecte serà ben rebuda per part del col·lectiu. “No és la millor opció, però és la menys dolenta”, van apuntar. El contingut de la reunió amb Naudi i Camp serà analitzat en una propera trobada dels habitants de la urbanització.

Amb tot, l’entitat es manté en el convenciment que l’emplaçament de la instal·lació en un altre terreny és la millor opció. Per aquest motiu, properament celebraran una visita amb diferents representants polítics al bosc de les Paulelles, on el col·lectiu considera que es podria ubicar l’ETR.

Aldosa Veïns
ETR
Carles Naudi
Joan Carles Camp
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic