Diari digital d'Andorra Bondia

Neix el primer restaurant en línia per oferir plats a domicili via Internet


Escrit per: 
Redacció


El xef Michel Baylocq va presentar ahir un nou concepte gastronòmic que permetrà gaudir al propi domicili dels plats que es poden trobar al restaurant, a través de la pàgina web www.opciocuina.com. Es tracta d’un restaurant en línia que en la fase inicial oferirà entre 25 i 30 plats i diferents vins i que es podrà pagar mitjançant una transferència bancària per Internet. 

Els plats, que se serviran entre les set de la tarda i les deu de la nit, s’hauran de demanar, com a mínim, amb un dia d’antelació, i s’elaboraran el mateix dia del lliurament. Així mateix, segons van explicar ahir els promotors de la iniciativa, les comandes, que hauran de superar els 25 euros, sortiran “entre un 25 i un 40% més barates que al restaurant”. Pel que fa a l’abast del projecte, la distribució es farà a tot Andorra menys al Pas de la Casa, Arinsal i la part més allunyada de les parròquies d’Ordino i Sant Julià.
Baylocq, que actualment dirigeix l’empresa de càtering Cuin’Art i havia estat el xef del restaurant encampadà El Cresper, va sostenir ahir, en la presentació del restaurant en línia, que “els últims anys hi ha hagut una davallada dels ingressos als restaurants” i va argumentar que  “si la gent no va tant al restaurant, hem d’anar nosaltres al client”.
Amb tot, el fundador d’Opció Cuina va apuntar que la filosofia serà la mateixa que fins ara i que els productes seran “cent per cent naturals”. Així mateix, Baylocq va assenyalar que els aliments “se serviran en barquetes termosegellades i que “es donarà assessorament de com s’ha de presentar el plat”.
Segons va explicar el xef, aquest mes de desembre serà d’“aprenentatge”, mentre que a finals de gener la plataforma estarà a punt. Així mateix, durant aquest mes cada plat tindrà el seu vi, amb la descripció corresponent, gràcies a la col·laboració en el projecte del sommelier Bertrand Ferré.
Bailocq va comentar que la web serà també “una pàgina d’informació gastronòmica, en què farem cursets de cuina sobre la tòfona o donarem consells sobre maridatges, entre altres coses”, i servirà de plataforma per conèixer llocs on es pot celebrar bodes o comunions. Així mateix, el xef va apuntar que en una segona fase s’han plantejat obrir franquícies en altres ciutats, com Barcelona o Tolosa, i oferir un servei de càtering als restaurants del país que ho demanin.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic